В селі на Житомирщині планують збудувати сучасний центр безпеки

  21 березня в селі Хочине відбулись громадські слухання, на яких обговорили будівництво сучасного центру безпеки громадян. Він включатиме в себе рятувальну службу, медичну допомогу та кабінет поліцейського. Розмістити такий центр планують на головній вулиці населеного пункту, поблизу церкви.

  Поспілкуватись з жителями села Хочине приїхали начальник управління містобудування, архітектури, будівництва та житлово-комунального господарства Віктор Ніколайчук, головний лікар Олевського ЦПМСД Людмила Орлицька та депутат відповідного округу Ганна Кручко. На зібрані також був присутній в.о. старости села Анатолій Хомутовський, - повідомляє olevsk-gromada.gov.ua.

  Місцеві жителі із задоволенням прийняли новину про можливе будівництво безпекового центру. Це не лише розвине інфраструктуру села, а й з’явиться можливість отримувати якісні послуги на місцях, що забезпечить комплексну безпеку громадян.

  У 2017 році за рахунок державної субвенції на розвиток інфраструктури ОТГ було виготовлено проектну документацію по об’єкту «Будівництво сучасного центру безпеки в с. Хочине, Олевського району Житомирської області». На це було витрачено 100 000 гривень. Наразі розглядається можливість будівництва безпекового центру за рахунок субвенції, яка надійте в цьому році. Остаточний перелік проектів, які будуть реалізуватися за рахунок державного бюджету, будуть погоджувати депутати та розгляне Міністерство регіонального розвитку.

  По завершенню громадських обговорень жителі села Хочине також висловили бажання про створення дитячого садочку, будівництва дитячого майданчика та стадіону.

 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework