Спрацювали на «відмінно»: у ЖДУ пройшли тренування з пожежогасіння

  У четвер, 22 березня 2018 року, в навчальному корпусі № 5 ЖДУ імені Івана Франка відбулося планове тренування «Дії при виникненні пожежі у зв’язку з замиканням в електромережі». До практичних навчань з пожежогасіння долучили й викладачів і студентів кафедри хімії природничого факультету.

  Захід мав на меті перевірити реальність дій та навичок командира та членів аварійно-технічної ланки при виникненні надзвичайних ситуацій, а також відпрацювання членами аварійно-технічної ланки взаємодії з ланками пожежогасіння і охорони громадського порядку, заходів при оцінці обставин, прийнятті рішень і дій при виникненні надзвичайних ситуацій і ліквідації пожежонебезпечних обставин, - повідомляють у прес-центр ЖДУ імені Івана Франка. 

  Згідно із задумом навчань, у 101 аудиторії 5 навчально-лабораторного корпусу ЖДУ імені Івана Франка сталося замикання електромережі, що призвело до пожежі. Внаслідок травмувалися одна особа. За оперативним сповіщенням вахтера пожежної служби 101, служби охорони університету та декана факультету, до місця пожежі було відправлено склад чергової групи із необхідним обладнанням. 

  Під час підготовки та проведення евакуації відпрацьовувалися питання оповіщення про небезпеку, проведення евакуації, надання первинної долікарської допомоги постраждалому, гасіння пожежі вуглекислотними та порошковими вогнегасниками на спеціально відведеному майданчику.

  Завдяки злагодженій роботі всіх ланок усі згадані заходи було вжито своєчасно, об’єктове тренування пройшло на високому рівні.

 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework