В Бердичеві гроші бюджету участі "позичили" для "Бердичівтеплоенерго", щоб заплатити за газ

  Одним із найбільш суперечливих питань 34-ї сесії міської ради стало відшкодування різниці в тарифах КП "Бердичівтеплоенерго". За словами заступника міського голови Сергія Онофрійчука, якщо до кінця березня не сплатити за газ один мільйон гривень, то згодом доведеться заплатити разом зі штрафами 30 мільйонів. 

  Від начальника фінуправління Алли Пацати пролунала пропозиція "позичити" ці гроші із тих, які передбачені на ремонт доріг, адже, за її словами нині триває лише підготовчий процес:

  "Це була моя пропозиція. До першого квітня ми не можемо ніде взяти ці гроші. В нас немає перевиконання бюджету, нічого немає. Тим паче, зараз зима! Хто ці дороги до першого квітня буде робити?".

  Проте частина депутатів відмовилася голосувати за таку пропозицію, повідомляють журналісти місцевого телеканалу "ВІК". Після довгих суперечок з'явилась пропозиція заплатити за газ грошима, які були передбачені на втілення проектів бюджету участі. Говорить депутат міськради Володимир Осипенко:

  "А потім, коли буде перевиконання, повернемо ці гроші на бюджет участі. Тим паче, що його проекти мають виконуватися влітку, а то й восени. Тому що проектів ще немає, ніхто їх ще в очі не бачив".

  27 депутатів міської ради підтримали пропозицію "зняти кошти із бюджету участі". Щоправда гроші, передбачені на реалізацію проектів, згодом пообіцяли повернути.

Джерело: 103fm.com.ua

 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework