Міська рада хоче відмовити ЖК «Атошник» у наданні земельних ділянок?

   За інформацією «Інсайдер Житомира», Житомирська міська рада збирається відмовити обслуговуючому кооперативу «Житлово-будівельний кооператив «Атошник» в задоволенні клопотання з приводу надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку.

 

   Про це йдеться на сайті «Інсайдер Житомира».

   «Зокрема, мова йде про земельну ділянку на вул. Київська, 86 площею 0,2000. Згідно Генерального плану міста, частина земельної ділянки розташована в межах червоних ліній перспективного розвитку вул. Івана Мазепи.

  Також планують відмовити і в задоволенні клопотання щодо надання дозволу на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки в районі вулиць Корольова та Космонавтів площею 8,0000 га. Згідно плану зонування міста, затвердженого рішенням міської ради від 04.04.2017 року №579, земельна ділянка розташована в зоні підприємств 5 класу шкідливості.

   Це питання розглядається на засіданнях постійних депутатських комісій і буде винесене на сесію Житомирської міської ради», — зазначається в повідомленні.

   Нагадаємо, що 4 серпня минулого року, на вулиці Князів Острозьких, 59 у Житомирі відбулася урочиста церемонія закладання капсули у фундамент майбутнього будинку ЖК «Княжий», в якому майже половина квартир належатиме учасникам АТО. Засновники проекту: Володимир Лагута, Сергій Артемов, Віктор Камлук та Микола Коляда. Забудовник: ТОВ «Будєврофонд-Еко».

1522131123 screenshot 20180327 090436

Джерело: «Інсайдер Житомира»

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework