Житомирянка: «Негайно ліквідувати всі пункти прийому металобрухту, бо скоро в районі через металобрухт будуть вбивати людей!»

   Відповідне звернення з'явилося на сайті електронних петицій до Житомирської міської ради.

 

   «Металобрухт вже весь  давно визбираний та зданий по всій Житомирській області на 200%. Нині  вже непрацюючі бомжі-наркомани почали вирізати та викрадати все по-чорному з приватних будинків області. ВЕЛИКЕ ПРОХАННЯ ТА ВИМОГА: ліквідуйте всі пункти прийому металобрухту! Скоро почнуть вирізати сім"ї! В нічний час з будинків страшно вийти. Собак чимось обробляють, що ті зовсім не гавкають на злодіїв, а в цей час машини під'їжджають і вивозять з подвір'їв все, що можуть витягнути: огорожу, всі електроприбори з хлівів та техніку, бетонозмішувачі, тачки...  Це вже стало жахом в Житомирському районі! Поліція тільки пише і більш ніякого руху з їх боку немає. Пропоную залишити один пункт на Житомир та приймати брухт лише по виданим довідкам, що ти є його власником . Через наживу на цьому бізнесі скоро почнуть вбивати!», — зауважує авторка петиції.

   Наразі звернення отримало лише 0,4% від потрібної кількості підписів. Нині триває збір підписів. Підтримати петицію можна тут.

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework