Історія про те, як в Житомирі одна припаркована автівка може лишити без води цілу вулицю, а то й мікрорайон. ФОТО

   Сьогодні, 28 березня, трапилася ситуація, яка спонукала нас до роздумів і до написання матеріалу для сайту. Пов'язана ця історія з КП «Водоканал» Житомирської міської ради...

 

   Коли  комунальники приїхали перевіряти тепломережі, виміряти там тиск, вони не одразу змогли приступити до виконання обов'язків, оскільки там стояло авто, яке перегороджувало доступ працівникам «Водоканалу», куди їм було потрібно. Певний час не можна було вияснити власника транспортного засобу, аби він забрав свою автівку. Але в цьому випадку все обійшлося без конфліктів, без проблем, без якихось неприємних інцидентів, оскільки водій все ж забрав своє авто і працівники «Водоканалу» виконали свою роботу. Як пояснили вони самі, тут ситуація була простою і, на щастя, не трапилося якоїсь великої аварії.

kd28031808 1

  Але ця ситуація змусила нас задуматися над тим, що могло ж бути по-іншому. Наприклад, дійсно трапилася б якась велика аварія, а комунальники не змогли б оперативно виконати свою роботу, бо ж,  як в нашій історії, хтось "розумний" припаркувався на самісінькому каналізаційному люку, а уся вулиця, чи то навіть цілий мікрорайон залишається без води, приміром, тривалий час.

  В ситуації, свідками якої ми стали і переповіли вам, шановні читачі, майже одразу відшукали власника авто. Але ж так буває не завжди. Як розповіли самі працівники КП «Водоканал», якщо водія транспортного засобу довго не вдається знайти, тоді вони змушені викликати поліцію і вже спільно шукати власника автівки. Або ж інший варіант: комунальникам залишається поїхати на інший об'єкт, а через певний час повернутися (ред. якщо це не якась серйозна аварія, через яку люди надовго залишаються без води). І, якщо пощастить, вони виконають свою роботу, у разі, коли перешкоди цьому вже не буде і власник вже поїхав з тієї ділянки, або ж просто переставив свій транспортний засіб.

  Така ось історія виходить. У нашому випадку добре, що це не була аварія, яка загрожувала, або ж навіть більше, залишила без води цілу вулицю або ж мікрорайон, і все закінчилося без пригод та неприємностей. Але ж, разом з тим, мимовільно задумуєшся, що ситуація могла б бути серйознішою і мала б неприємні наслідки. Та й нам відомо чимало таких ситуацій, зокрема й у Житомирі, коли дійсно комунальники не могли оперативно виконати свою роботу через ось такі «перешкоди». А історія, яку ми лише припустили, з деким точно ставалася в житті, в цьому можна навіть не сумніватися, бо такі випадки непоодинокі. Тож тема дійсно є актуальною і хтозна, можливо, дехто з читачів нашого сайту навіть зіштовхувався особисто з такою ситуацією....

 Отож, шановні водії, це для вас буде невеличка настанова: думайте, де ви ставите  своє авто. І для того, щоб хоча б допомогти запобігти та уникнути негативної ситуації, яку ми лише припустили в цьому матеріалі, ми й написали цей матеріал. Адже не дарма ж говорять: «Попереджений — значить озброєний!».    

kd28031808 2kd28031808 3

kd28031808 4
kd28031808 5

 

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework