На Житомирщині депутат сільської ради наїхав на лежачого пішохода і залишив його помирати

  Прокуратура Житомирської області забезпечує процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом залишення депутатом сільської ради у небезпечному для життя стані потерпілого, що відбулося у смт. Ємільчине.

   Про це повідомляє прес-служба прокуратури Житомирської області.

  За результатами проведеного досудового розслідування у понеділок,   26 березня 2018 року, прокурором Житомирської області Любомиром Війтовичем,  депутату Руднє-Іванівської сільської ради Ємільчинського району повідомлено про підозру у скоєнні злочину за ч. 1 ст. 135 (залишення особи у небезпечному для життя стані) КК України.

  Депутат підозрюється у тому, що у листопаді минулого року у вечірній час,  керуючи автомобілем у смт. Ємільчине, здійснив наїзд на лежачого пішохода. Однак, з метою приховання такого факту, поїхав з місця події, залишивши потерпілого у небезпечному для життя стані. Від отриманих травм потерпілий помер на місці події.

  Наразі триває досудове розслідування, яке проводить Головне управління Нацполіції в області.

Довідково: санкція зазначеної статті передбачає покарання - обмеження волі на строк до двох років або позбавленням волі на той самий строк.

 

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework