Житомирський кіборг пробіжить благодійний марафон, щоб зібрати гроші на купівлю тренажеру для реабілітаційного центру

 Знайомтесь – це Олег Кузьміних. Він кадровий військовий. Його війна на Сході України розпочалася 8 березня 2014 року і продовжується й сьогодні. Історія його боротьби, відважності, сміливості та нескореності відома чи не всьому світові!

   22 квітня Олег бере участь в благодійному марафоні, який проходить в рамках Nova Poshta Kyiv Half Marafon 2018. Мета забігу Олега разом із командою МБФ "Фонд братів Кузьміних" – зібрати кошти на придбання сходів із похилою площиною для дорослих СХП-1, які буде передано Реабілітаційному центру для бійців АТО в Житомирі.

  "Кожного дня до Центру в Житомирі приходять українські військові з пораненнями, травмами, захворюваннями, що обмежують їх звичний рух життя. Багато з них приїжджають на інвалідних візках і займаються місяцями заради того, щоб жити повноцінним життям, створювати родини, і… знову ставати на захист нашої Батьківщини. Зробити перші кроки, підняти на руки свою дитину, допомогти матері з батьком, міцно обійняти та захистити дружину… Для нас це так просто, а для них – це далека мрія. Та мрії мають збуватися! І я біжу саме заради цього! Вартість сходів – 11 438 грн. Моя ціль – 5 000 грн".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олег Кузьміних: Із 435 депутатів допомогти пораненим бійцям зголосилися лише двох

  Сходи з похилою площиною – це тренажер, що призначений для відновлення рухових функцій, тренування сили ніг, для реабілітації після протезування нижніх кінцівок, використовується для тренування та підгонки протезів нижніх кінцівок. Такий тренажер розроблено для здобуття навичок ходьби, самостійного підйому сходами, для відновлення рухливості та незалежності.

  Рухатись – це природно! Біжи разом із нами!

  Проект здійснює  БО "МБФ "Братів Кузьміних"

  Підтримати проект можна тут.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Велика історія та велика трагедія 90-го аеромобільного батальйону. ВІДЕО

 

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework