До столиці за 100 гривень: чому дорожчає квиток до Києва?

   Для тих, хто часто їздить до Києва, або ж найближчим часом здійснити туди поїздку, тай взагалі для загальної інформації, корисно буде знати на майбутнє, що скоро — на деяких маршрутах з  останніх днів березня чи з 1 квітня —  вартість проїзду до Києва становитиме 100 гривень. Ми не могли не поцікавитися у водіїв, з чим же пов'язане це зростання ціни.

    Одразу зауважимо, що деякі водії не спішили ділитися інформацією, відправляючи нашого кореспондента до керівництва, яке зможе більш детально розповісти про підняття вартості проїзду. Але все ж знайшлися такі, які дали невеличкі коментарі, в яких в загальному розповіли, у чому ж тут причина.

   Усі з опитуваних називають однакові загальні фактори, які спричиняють подорожчання поїздки до Києва. Зокрема, всі ці причини озвучує водій Віктор, який як раз возить пасажирів з Житомира до Києва:

  «Подорожчання проїзду має ряд, на мою думку, дуже об'єктивних причин. Звісно ж, це подорожчання вартості пального. З цим, як ми знаємо, у нас проблематично, бо ціни на нього зростають часто. Це відбувається і нині. До того ж, обслуговування транспорту — це теж недешева справа. Приміром, вартість тих самих шин на колеса значно зросла. І це лише один з прикладів. Я вже не враховую всіх інших складових, які, звісно ж, теж затратні. Взагалі  ж те, що стосується обслуговування транспортного засобу, — речі недешеві. Принаймні, переважна більшість з того, що важливе, дорого, і ціни зростають регулярно. Думаю, інші водії, як ніхто інший, мене добре розуміють. Як водії авто, так і водії маршрутних таксі, автобусів та інших видів транспорту.

  Взагалі ж хочу зазначити, що на моєму маршруті, та й на багатьох інших, власне кажучи, які відправляються з Житомира до Києва, вже тривалий час залишалася сталою ціна проїзду. Десь три роки вона становила 80 гривень.

  До речі, відстань від Житомира до Києва, і, наприклад, з Чернігова до Києва майже однакова, там невелика різниця в кілометрах. Так-от з Чернігова до Києва вже більша вартість проїзду, аніж тут в нас. І ще зауважу, що на нашому маршруті, як і на багатьох інших,  зростає лише з 1 квітня».

  Зауважимо, що, наприклад на маршруті «Житомир-Київ» БПП «Фаворит-Люкс» з'їздити до Києва за 100 гривень буде можливим вже від завтра, адже там ціна піднімається з 30 березня.  Тож, плануючи поїздку до столиці нашої України, враховуйте, що скоро дістатися туди ще буде дорожче, аніж це було раніше.

29595370 1773646716034639 8615401216099178711 n

IMG 20180329 105744

IMG 20180329 105820

Последнее изменение Четверг, 29/03/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework