З квітня у Житомирі може подорожчати опалення

  «Минулого року весна була теплою та в квітні газ виключили, температура повітря дозволяла це зробити. У квітні, правда, було похолодання на пару днів. В цьому році Постанова діє також до 1 квітня, її не виправили. Сьогодні на засіданні Кабміну повинен виступати Геннадій Зубко і з голосу ставити це питання про продовження постачання природного газу до 1 червня», - повідомив заступник мера.

  На вихідних температура підвищиться, але з неділі знову буде прохолодно, тож котельні вимикати не можна. Потрібно підписати додаткові угоди і продовжити опалювальний сезон. За законом опалення можна припиняти після того, як середньодобова температура протягом 3х днів буде +8.

 «Якщо Постанову не буде змінено, то потрібно виходити на ринок газу, і тоді для населення газ коштуватиме не 6700 грн за кубометр, а не менше 9600 грн за кубометр. Тоді доведеться або віднести перевищення ціни на збитки підприємства, або збільшувати тариф і перекласти ціну на плечі населення, або просити дотацію з міського», - розповів Сергій Кондратюк.

  Тож, наразі, комунальники Житомира чекають нового розпорядження Кабміну.

Джерело: Інсайдер Житомира

 

Последнее изменение Четверг, 29/03/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework