Скандал навколо знайденої військової техніки на Житомирщині: журналіст зафіксував, як спецтехніку переганяють та ховають

   Як житомирські, так і всеукраїнські ЗМІ висвітлювали тему, про яку останнім часом говориться дуже і дуже багато — близько 200 одиниць техніки, яка була виявлена у Новоград-Волинському районі Житомирської області.

   Серед усього того потоку інформації довкола цієї теми варто зауважити, що вияснилося наступне: вона не є бойовою і взагалі не є військовою. Про це під час брифінгу цього вівторка, 27 березня, заявив військовий прокурор Центрального регіону України Григорій Рябенко.

   «За його словами, йдеться про 196 одиниць демілітаризованої техніки. Серед них 93 автомобілі та тягачі, 98 причепів, кунгів та цистерн, чотири БТР та один БРДМ. Наразі на усю цю техніку судом накладено арешт. Більше читайте за посиланням. Окрім самої техніки, також вилучено документи про її походження», — зазначається в матеріалі ТСН.  

   Натомість на своїй сторінці в мережі Фейсбук журналіст Андрій Дзиндзя повідомив, що частину техніки сьогодні вночі, з 29 на 30 березня,  переганяли у інше місце. Ось про що ще розповів Андрій Дзиндзя в дописі:

   Друзі, я не часто прошу репосту, але це дуже важливо! Мені надійшла інформація, що кримінальну справу щодо знайденої військової техніки зливають:( Крім того, частину техніки сьогодні вночі переганяли у інше місце! Поліцейські знайшли не всю техніку, або, можливо, не бажають шукати:( Ось вашій увазі відео- та фотодокази, зняті особисто мною, де можна побачити військову техніку у селах Барвинівка, Немильня та Тальке Житомирськоі області. Крім цих сіл техніка зберігалася ще як мінімум у чотирьох селах. Що стосується фігуранта, то крім торгівлі військовим майном, він незаконно вирубує ліс. Гадаю, настав час назвати прізвище фігуранта. Це Козаченко Сергій Олександрович депутат від партії Регіонів Новоград Волинська. На цей час він є діючим нардепом від Опоблоку ...».

   Зауважимо, що до публікації дійсно додані фото та відео, які ви, шановні читачі, можете переглянути й в цьому матеріалі.   

kd30031805 1

kd30031805 2kd30031805 3

kd30031805 4

   А вже сьогодні, декілька хвилин тому зробив наступний допис: «Тут мене починають атакувати боти, що все майно куплене законно. Але чомусь Сергій Козаченко не контактує з пресою та не подає до суду на оскарження арешту майна! Жодних документів на майно не надавав! Вашій увазі декларація так званого, "власника" майна. Законно задекларовано тільки сім одиниць із 200-х знайдених. І знайдено далеко не все. Про те, де знаходиться інша техніка, розповім згодом! 

http://declarations.com.ua/…/nacp_b0542c5a-7dfe-47f8-862e-0… У разі,  якщо Сергій знайде документи на техніку , тоді його діяльністю має занятись НАБУ!

 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework