«Ніколи не закривайте самі перед собою двері», — мотивували студентів ЖДУ телеведучі «Доброго ранку, Країно!»

   Зранку 30 березня у Житомирському державному університеті імені Івана Франка відбулася мотиваційна зустріч телеведучих ранкового шоу «Доброго ранку, Країно!» на телеканалі «UA:Перший» зі студентами університету.

 

   Поспілкуватися з франківцями приїхали телеведуча, національний коментатор «Євробачення» та «Олімпійських ігор» Тетяна Терехова, екстремальний та креативний телеведучий Антон Довлатов, теле- та радіоведучий, шоумен, актор дубляжу Влад Волошин.img 3

   Тетяна, Антон та Влад змогли створити атмосферу чудового настрою. Влучно жартуючи, вони вели розповідь цікаво і доступно, з помітним ентузіазмом розповідаючи про свою справу.

  Лекція тривала близько години і була перервана лише виходом у прямий ефір ранкового шоу «Доброго ранку, Країно!». За допомогою мобільного додатку Skype Тетяна, Антон та Влад привіталися з ведучими, що знаходилися в цей час у студії, та показали університетську аудиторію. Далі присутні мали змогу більше послухати про їхнє шоу, дізнатися про творчий шлях кожного з трьох гостей, небезпечні та цікаві аспекти роботи у медіа, деякі професійні секрети та поставити власні запитання на абсолютно будь-яку тему.img 2

  Наприкінці зустрічі серед усіх запропонованих присутніми запитань телеведучі обрали найкраще. Вони пообіцяли, що «переможець», котрий придумав це запитання, у майбутньому вийде в прямий ефір їхньої ранкової програми у ролі кореспондента з Житомира. Також кожен бажаючий міг зробити дружнє селфі або фото на пам’ять із популярними ведучими ранкового шоу «Доброго ранку, Країно!».

img 4

img 5

Прес-служба ЖДУ ім. Івана Франка

 

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework