У Коростені затримали заступника головного лікаря районної поліклініки під час одержання 3 тис грн неправомірної вигоди

  Прокуратура Житомирської області спільно із працівниками обласного Управління захисту економіки в області та Головного управління Нацполіції продовжують викривати факти хабарництва.

  Цього разу «на гарячому» попався заступник головного лікаря з експертизи тимчасової непрацездатності комунальної установи «Коростенська центральна районна поліклініка».

  Зокрема, у вівторок, 3 квітня 2018 року, під час проведення негласних слідчих (розшукових) дій, посадовця затримано на початку робочого дня, о 9 год. 10 хв., у приміщенні комунальної установи «Коростенська центральна районна поліклініка» саме у той момент, коли він одержав неправомірну вигоду  на сумі 3 тисячі гривень.

  Такі «розцінки» заступник головлікаря центральної районної поліклініки Коростеня встановив лише за те, щоб видати пацієнту направлення для проходження огляду МСЕК.

  Наразі медичного чиновника затримано у порядку ст.208 КПК України.

  Також вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу та відсторонення від посади.   

  Досудове розслідування у кримінальному провадженні за ч.3 ст.368 (одержання неправомірної вигоди службовою особою) КК України, під процесуальним керівництвом прокуратури області, проводить СУ ГУ Нацполіції в області.

  Додатково: санкція зазначеної статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

                                                     Прес-служба прокуратури Житомирської області

 

Последнее изменение Вторник, 03/04/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework