Ідіот! Закрий рот свій паршивий: У школі на Житомирщині розгорівся скандал

  У Новоград-Волинському Житомирської області в одній з гімназій вчителька образила учня.

 

  Про це пише у своєму Facebook користувач Сергій Сергійович.  На відео видно, як вчителька смикає одного учня за піджак. Вона кричала на дитину і кинула у нього портфель, а потім обізвала його ідіотом.

  Коли інший школяр запитав, чому вона це робить, то вчителька відповіла: “А ти закрий свій паршивий рот”, - пише fakty.ictv.ua

  Назар Данюк твердить, що встав, аби піти попросити ластик, потрібний для роботи. "А коли прихожу, вона починає мене штурхати і кинула портфель у мене. Я не  хотів плакати, я теж трохи винуватий, що встав на уроці", - каже школяр. Про вчительку він розповів, що різкі слова чув від неї не вперше. "Буває, коли зошита забудеш, там аркуш видеру, і вона каже: в туалеті будеш ним підтиратися", - йдеться у сюжеті ТСН.

  Директор Лариса Капчинська твердить, що скандальна вчителька написала заяву про звільнення, щойно відео її поведінки на уроці батьки дітей оприлюднили в інтернеті. "Для нас було, чесно кажучи, несподіванкою. Десь не витримав молодий педагог булінгу, мабуть, з боку дітей. Вчитель молодий, ще три роки немає стажу, тому, видно, не впоралася в такій ситуації", - розмірковує вона. Після інциденту в школі провели анонімне опитування учнів, і більшість із них відповіли, що педагог їх не ображала, а от як поводилася на уроках з однокласниками -  школярам не подобалось. 

  В управлінні освіти інцидент розібрали до дрібниць і переконують, що неправі були обидві сторони конфлікту. Учнів винуватять у тому, що вони вели приховану зйомку. "Дитина почала бігати по класу, провокувати вчителя. Прихована зйомка – це не накращий метод. Учитель неправий у тому, що вона не мала права говорити дитині  вийти за класс. Вона кидала в учня портфель – це теж неприпустимо", - пояснила начальник міського управління освіти Тетяна Ващук. 

  Учителька, яка звільнилася після інциденту, від будь-яких коментарів відмовляється. За інформацією управління освіти міста та району, в жодній школі вона наразі не викладає. 

 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework