×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 608.

В жіночій першості етапу Кубка Африки в Шарм-ель-Шейху житомирянка Юлія Єлістратова взяла нагороду найвищої проби

  На першому міжнародному старті змагального року українські триатлети виступили доволі вдало та впевнено! І якщо в змаганні чоловіків ми залишилися без медалей, то в жіночій першості етапу Кубка Африки в Шарм-ель-Шейху наша співвітчизниця Юлія Єлістратова взяла нагороду найвищої проби.

   Радує не лише сам факт перемоги титулованої житомирянки, а також і той прекрасний стиль, який вона продемонструвала на дистанції! Лідер українського триатлону фінішувала наодинці, а після перетину фінішної стрічки ще довгих 38 секунд чекала на свою найближчу переслідувачку, - пише triathlon.org.ua.

  Також доволі хороший рівень продемонструвала вихованка донецької школи триатлону Маргарита Крилова. Вона до останнього боролася з угоркою за бронзову медаль, однак у підсумку поступилася їй і посіла четверта місце. Ще один донеччанин Іван Меншиков виступив не так вдало, як його землячка – він показав 21-й результат.

  За вже звичною традицією, самі африканські спортсмени виступали на змаганнях у Єгипті переважно в ролі статистів – весь п’єдестал пошани в категорії Elite окупували представники Європи. Дуже приємно, що срібні нагороди – як у чоловіків, так і в жінок – у підсумку приміряли українці, які виступають під прапорами Азербайджану. Відповідно, Ростислав Пєвцов та Ксенія Левковська.

  Цікаво, що у вільний від змагань та тренувань час українські триатлети встигли відпочити і організували прогулянку на верблюдах!

  Найближчим часом на офіційному сайті ФТУ буде опубліковано ексклюзивний коментар Юлії Єлістратової за підсумками етапу Кубка Африки в Шарм-ель-Шейху.

n 0504186 2

n 0504186 1

n 0504186 2

 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework