Замах на Олега Ващенка: Одна куля пройшла навиліт над правою легенею, друга наскрізь вийшла через рот, а третя – залишилась в тілі

  Про це сьогодні, 5 квітня, повідомили на прес-конференції, яку зібрав Новоград-Волинський міський голова після вчорашнього замаху на депутата міськраді Олега Ващенка.

 

  На брифінгу були присутні керівництво міста, медики і правоохоронці, - про це повідомляє novograd.city

  Спочатку хронологію подій відновив міський голова Віктор Весельський. Серед решти інформації він повідомив про те, що Олег Ващенко сказав йому, що виплюнув одну кулю з рота.

  Також він зазначив, що медики прибули на місце виклику за три хвилини та оперативно доставили постраждалого до лікарні для надання медичної допомоги. Стан Олега Ващенка був тяжким, він втратив багато крові, за його життя боролися кращі місцеві медики.

  Зараз депутату міської ради зробили дві операції. Та ще одна на нього чекає пізніше, щоб зафіксувати осколки зламаної ключиці.

  Одна куля пройшла навиліт над правою легенею нижче ключиці, друга наскрізь вийшла через рот, а третя – залишилась в тілі

  Загалом у потерпілого зламана ключиця, пневмоторакс правої легені і зламане ребро. Окрім того медики не змогли витягнути кулю, яка зупинилась поблизу хребта.

  У Ващенка стріляли 5 разів, тричі влучили. Ймовірно цілились в серце. Завдяки своєму фізичному здоров’ю він зміг пройти ще 50 метрів від місця події.

  Також за словами міського голови із Ващенком була знайома жінка. Коли Олег відчув, що в нього стріляють він кинув ключі і вигукнув до цієї жінки: «Біжи в підвал телефонуй швидко, це не розіграш, у мене стріляють». Коли вона бігла за ключами, то чула, як свистять кулі.

  Медики повідомили, що Олег Ващенко зараз при свідомості. Але стан важкий.

  Додав ще цікаві факти і заступник начальника Новоград-Волинського ВП Олександр Вовченко. Він зазначив, що під час розслідування встановили, що на злочинця неподалік місця злочину чекало авто без номерних знаків. Зараз вилучили запис із камер спостереження, які ймовірно зафіксували цю надзвичайну подію.

  Вдалось нам взяти і коментар у близького друга потерпілого Романа Седлецького:

  – Під час цього я був неподалік 6 школи, коли до мене подзвонила невідома і сказала, що Олега поранили. Коли я прибіг на площу, його клали на ноші швидкої. Швидко вскочив у швидку і поїхав з ним у лікарню. Близько першої закінчились операції. Я шокований тим, що сталось.

  Нагадуємо, що учора, 4 квітня, невідомий стріляв у депутата міської ради Олега Ващенка. Потерпілий в лікарні з трьома вогнепальними пораненнями. Правоохоронці знайшли на місці злочину п'ять пістолетних гільз калібру 9 мм.

  Свідки повідолмяють, що злочинець втік на автівці без номерних знаків.

 

Последнее изменение Четверг, 05/04/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework