До 70 населених пунктів Житомирщини планують «засвітити» у 2018 році

  У рамках ініціативи голови Житомирської ОДА Ігоря Гундича «Засвітимо Житомирщину» у 2018 році планується «засвітити» до 70 населених пунктів.

 

  Про це Ігор Гундич повідомив у прямому ефірі телеканалу СК1.

  «Відверто кажучи, я не думав, що в області є така велика кількість сіл, де немає освітлення. Мені здавалося, що їх 200-300. Коли ми почали глибше розбиратися і збирати інформацію, то виявилося, що таких сіл набагато більше. У першу чергу, ця програма буде спрямована на сільську місцевість, де немає освітлення з моменту настання незалежності України. У 2018 році плануємо "засвітити" 50-70 населених пунктів», – зазначив керівник області.

  За його словами, під час відбору населених пунктів обмежень ніяких не буде. Не потраплять лише ті населені пункти, які вже мають освітлення.

  «Немає ніяких обмежень – живе там 100 чи 200 людей. Моє переконання в тому, що цю програму у наступному році потрібно буде прийняти на років 5-7, і щороку освітлювати нові населені пункти. На сьогодні ми передбачили кошти в обласному бюджеті. 30% будуть співфінансовувати місцеві бюджети, і 10 млн грн ми просимо з Державного фонду регіонального розвитку», – розповів Ігор Гундич.

  Загальна вартість проекту у 2018 році складає 19,5 млн грн.

Прес-служба ОДА

 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework