Захист та шляхи реалізації прав учасників бойових дій – учасників АТО

   Під такою назвою відбулась у вівторок, 3 квітня, у Житомирському військовому інституті  ім. С.П. Корольова інформаційно-просвітницька зустріч, яку організував Житомирський міський центр соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді.

 

   Участь у заході взяли представники  Центру  соціальної допомоги учасникам АТО та їх сім’ям,  відділу по обліку та розподілу жилої площі міської ради, управління праці та соціального захисту населення Корольовської районної ради, Житомирського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

АТО 1

  Представники державних структур поінформували захисників про їх законні  права,  пільги щодо  професійної та психологічної реабілітації, оздоровлення учасників АТО та оздоровлення і відпочинку дітей із сімей учасників АТО,  житлових, земельних питань,  пільг автострахування, при користуванні пасажирським транспортом,  освітніх пільг для учасників АТО та їх дітей, правового захисту – можливості отримання первинної та вторинної юридичної допомоги.АТО 2

  Зустріч пройшла у невимушеній теплій атмосфері. Присутні мали можливість почути не тільки загальну інформацію, а й отримати відповіді на конкретні запитання.

  Такі ж зустрічі з атовцями  напередодні вже відбулися в Управлінні державної служби з надзвичайних ситуацій у Житомирській області, для особового складу в Командуванні високомобільних десантних військ Збройних сил України.

  Інформаційно-просвітницька робота проводитиметься надалі.

АТО 3АТО 5

АТО 4Джерело: Житомирська міська рада

 

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework