Все для бійців: чим годують в навчальному центрі підготовки десантно-штурмових військ. ВІДЕО

   "Смачніше, ніж у дома"- під таким девізом працюють кухарі єдиного в Україні навчального центру для підготовки десантно-штурмових військ. Чим годують "еліту армії", та які новинки меню пропонують - давайте подивимося.

   Дні національних кухонь різних країн світу в 199 навчальному центрі десантно-штурмових військ стали вже доброю традицією. Раз на місяць військових тут дивують екзотичним для армії раціоном. У лютому були вареники, у березні - паста, квітень порадував стравами з Кавказу.

  "Прикрашаю для естетичного вигляду для наших бійців шашлик по-грузинськи, щоб він був гарний, і приємний був на смак".

  Навантаження на кухарів у такі дні більше, однак і працювати стає цікавіше. Кажуть: є нагода для фантазії та експериментів.

 "В країнах дуже багато різних страв. Є де розгулятися, можна попробувати і є з чого. Вдвойнє задоволення більше тому, що ми стараємся, готуємо. Хочемо щоб в нас було завжди з душею це все", - розповідає Ганна Стахівська, кухар.

  Про те, що їх частуватимуть іноземними смаколиками, військові дізнаються уже перед обідом. У навчальному центрі курсант Влад тільки два місяці. Харчування юнакові подобається, говорить, - давно хотів саме шашлику.

 "Сытно,нравиться, каждый раз что-то новенькое, разнообразние в кухне постоянное.есть из чего выбрать", - розповідає Влад Білик, військовослужбовець.

  Олексій, військовослужбовець уже зі стажем, тому і страви має з чим порівняти.

 "За границей в армии тоже хорошо кормят, но здесь уже вышли на тот уровень тоже. Лучше чем 8 лет назад", - розповідає Олексій, військовослужбовець.

 Причина такого розмаїтого меню - перехід на систему харчування за каталогом. Наразі серед особового складу проводять анкетування, щоб дізнатися побажання вояків.

 "Ну кухонь вони не писали, але саме таке було це мармурова телятина під соєвим соусом. Зрозуміло що їм імпонує більш закордонна кухня, чим українська, але в нас асортимет продуктів дуже великий, кожного дня в нас страви навіть не повторяються, за тиждень", - каже Віктор Балюк, начальник продовольчої служби 199 навчального центру ДШВ.

 Добовий розрахунок харчування становить 80 гривень. Курсанти розповідають - голодувати не доводиться.

 "Вистачить калорійності, щоб набратися сил військовій? - Я скажу даже, вистачить щоб набратися лишнего веса", - каже Ірина Дубравська, військовослужбовець

 За нашим опитуванням, більшість десантників, все таки перевагу надають українським стравам, - хоч і не відмовилися б ще й від китайський та японських.

Детальніше у відеосюжеті програми "Подробности" за посиланням:

 http://podrobnosti.ua/2234858-vse-dlja-bjtsv-chim-godujut-v-navchalnomu-tsentr-pdgotovki-desantno-shturmovih-vjsk.html

Джерело: http://podrobnosti.ua 

 

 

 

Последнее изменение Суббота, 07/04/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework