Богдан Купчинський: Організація «Все робимо самі» має реальних дітей, життя яких змінює на краще

   Минулого понеділка, 02 квітня 2018 року, в залі Житомирського облмуздрамтеатру відбувся святковий благодійний захід з нагоди 15-ти річчя створення Житомирської міської дитячої громадської організації "Все робимо самі". На цей захід орагнізатори запросили 700 родин, аби разом відсвяткувати цю подію, а також надати допомогу у вигляді продуктових наборів та концелярських наборів.

   На святковий захід до "Все робимо самі" завітали: Народний Депутат України - Борислав Розенблат, який вручив почесні грамоти та грошові премії членам правління дитячої організації, а також голові правління, Борислав Соломонович запевнив організацію і про подальшу підтримку та впровадження спільних проектів між організацією "Все робимо самі" та Фондом Родини Розенблат. прийшла привітати орагнізацію з ювілеєм і керуюча справами Житомирської міської ради - Ольга Пашко, яка знає і співпрацює з орагнізацією з 2003 року. На акцію прийшли привітати членів правління і представники обласної ради, які вручили грамоти і побажали подальшого розвитку орагнізації. З подарунками для організації завітали депутат обласної ради Наталія Рибак та депутат Житомирської міської ради Наталія Леонченко, які подарували для орагнізації багатофункціональний принтер. Людмила Янушевич - заступник голови Богунської районної ради привітала організацію від імені всієї Богунської районної ради, а також від себе особисто, а також взяла активну участь у формуванні продуктових наборів для родин.

Все робимо самі 2

  На акцію були запрошені представники різних релігійних конфесій. Із привітальним словом, а також з грошовим подарунком, виступив Митрополит Житомирський та Новоград - Волинський - Високопреосвященніший Никодим, Єпископ вільних церков віри євангельської - Петро Залізний та Ординарій Києво - Житомирської дієцезії Римсько- католицької церкви - Віталій Кривицький, для організації є важлива молитовна підтримка, тому рисутність священства для нас це велика честь.

  На акцію завітали постійні друзі та партнери дитячої організації "Все робимо самі": депутати Людмила та Володимир Кропивницькі, які завжди підтримують благодійницькі ініціативи орагнізації, представники Житомирської філії МБФ "Відкрите серце", які вже 15 років надають організації підтримку продуктами та одягом, представники ВБФ "Відродження", Генеральний директор ТОВ "Полісся продукт" - Олександр Ракович, Тетяна Постолатіна - Житомирська філія МБФ "Співтворчість", Генеральний директор ТОВ "Первоцвіт - Фарм" - Микола Поліщук, Кандидат політичних наук - Руслан Бахтиєв,директори шкіл № 17, 7, 25, 21, представники ЗАТ "Житомирські ласощі" та ін.

  На сцені драмтеатру для присутніх виступали: колективи школи №7, колективи міського палацу культури, етно - фешен колектив "Інанна", модельне агенство "Глорія модел стаїл", народний шоу-театр "Клем", театральний колектив ГО "Діти сонця", студія розвитку талантів Ірени Марченко, світлана Ніконорова та інші.Все робимо самі 1

  По завершенню святкового заходу всі родини отримали подарунки за які ми вдячні: Житомирській філії МБФ "Відкрите серце", ВБФ "Відродження", БО "Відкрите серце - Озадівка", Людмилі Янушевич, Студії розвитку талантів Ірени Марченко, ЗАТ "Житомирські ласощі", ЖБФ "Турбота та милосердя".

  Дякуємо за фінансову підтримку для оренди драмтеатру та організаційних моментів: Голові ЖОО ВО "Батьківщина" - Анжеліці Лабунській, депутату Житомирської міської ради - Любові Цимбалюк, депутату обласної ради Ігорю Ходаку, депутату Житомирської міської ради - Костянтину Єремейчуку, Сергію Колеснику, Олександру Раковичу та ТОВ "Полісся Проукт", Олександру Дмитруку та ін.

  Свято вдалося, вдалося огорнути любов'ю та радістю 700 родин і це прекрасно.Все робимо самі 3

  Організація "Все робимо самі" не зупиняється на досягнутому і вже готує багато грандіозних акції на підтримку потребуючих.

  Ми щиро вдячні всім, хто прийшов і розділив з нами радість 15-ти річної прації на користь людей, які потребують нашого з вами милосердя.

  Окрім того, на своїй сторінці у Фейсбук Богдан Купчинський розмістив ще й фільм про ЖМДГО «Все робимо самі». Пропонуємл й вам, шановні читачі, переглянути це відео:

   Довідка про організацію (зі сторінки Богдана Купчинського у Фейсбук):

   Дитяча громадська організація «Все робимо самі» була створена у 2003 році і активно діє до сьогоднішнього дня. Організацію «Все робимо самі» створили підлітки з багатодітних родин, аби навчати дітей з малозабезпечених сімей, а також всіляко допомагати дітям та їх батькам у скрутний час.

  Головою організації став Богдан Купчинський, хлопець з багатодітної родини, який через рік став сиротою, маючи в родині двох людей з інвалідністю – сестру і брата. На той час Богдану було лише 16 років. Метою організації є соціальна та культурно-розвиваюча робота з дітьми віком від 6 до 18 років.Все робимо самі 4

  Першими акціями – презентаціями роботи організації стали дворові заходи. Пізніше розпочались акції екологічного напрямку, святкові акції, акції по збору коштів на операції чи лікування, акції соціального спрямування та ін. При організації «Все робимо самі» з самого початку були створені художні секції (вокал, хореографія, поетична, інструментальна, волонтерська та ін.), де керівниками цих секцій є діти, які навчають творчості інших дітей. Це єдина дитяча громадська організація в Житомирській області, яка щодня працює на підтримку малозахищених верств населення. Це єдина дитяча громадська організація, яка створена не дорослими, а дітьми. За роки діяльності організація провела близько 565 благодійних акцій. Було надано допомогу одягом, взуттям, продуктами близько 10 000 родин.Все робимо самі 6

  Отримали матеріальну допомогу на операції, реабілітації, придбання ліків близько 30 осіб ( трансплантації органів за кордоном, придбання слухових імплантів, придбання життєво – необхідних ліків, реабілітації). Організація має багато подяк, грамот від органів державної влади, подяк від навчальних закладів, яким допомагає організація, дипломів за перемоги на фестивалях і т. д.

  Організація «Все робимо самі» проводить щорічний дитячий фестиваль «Перлина дитинства», на якому виступають діти з малозабезпечених родин і кожен стає переможцем. Також організація проводить щороку масштабні акції «Різдвяний бал», «Великий Бал Благодійників", на який приїжджають благодійники з всієїї України, а також поважні гості Патріарх Філарет, Катерина Ющенко, представники шоу-бізнесу Оксана Білозір, Анжеліка Рудницька, Олена Гребенюк, Наталія Валевська, Ніна Матвієнко, Марина Одольська, Ольга Юнакова, Лєна Дарк та ін. Організація «Все робимо самі» створила єдину в Україні сучасну творчу майстерню для дітей з особливими потребами, яка працює у звичайній школі.Все робимо самі 7

  Організація «Все робимо самі» у 2016 році провела масштабну публічну акцію «Рекорд Доброти», яка проходила на площі у Житомирі і протягом 6 годин зібрала 28 тисяч осіб, які пожертвували 228 тис. грн на підтримку дітей з онкологічними захворюваннями та дітей з особливими потребами. Ця акція була занесена в Книгу Рекордів України я Житомир було визнно найблагодійнішим містом. Організація «Все робимо самі» є переможцем Національного конкурсу «Благодійник року 2009», «Благодійник Року 2010», «Благодійна Україна 2013», «Благодійна Україна 2016» в номінації «Дитяча благодійність».Все робимо самі 8

  Організація «Все робимо самі» унікальна тим, що не маючи грошей, ми проводимо безліч проектів на підтримку дітей з особливими потребами, а підтримку мало захищених верств населення. Ми кожен маємо свою основну роботу, але кожного дня приділяємо велику увагу родинам, які є під нашою опікою. Організація «Все робимо самі» проводить різноманітні телепроекти на регіональному рівні, де показує, що діти з особливими потребами є повноправними членами нашого суспільства, тим самим ми віднаходимо партнерів, які здійснюють мрії дітей з інвалідністю. Організація «Все робимо самі» унікальна тим, що до нас приходять не лише діти, а і люди поважного віку,які хочуть перебувати в нашій організації і бути корисними суспільству. Про діяльність організації також написана та випущена книга «Мрія, яка дає крила». Ми самі розробляємо ідеї та впроваджуємо їх. За роки діяльності організація «Все робимо самі» показала приклади справжньої благодійницької діяльності, про це свідчать багато перемог на національному рівні, а також багато публікацій та відео як в Національних та і регіональних ЗМІ ("Голос України", "Інтер", 1+1, ТРК «Україна», канал «Київ», 5 канал, телеканал «Житомир», газета "Коментарі", "Комсомольська правда в Україні", "Факти", "Житомирщина", "Місто", "Житомирщина молода", "Вечерний Житомир", 112 канал, "Житомир інфо", "Вголос", "Перший Житомирський", "Журнал Житомира", "Ехо", "Рупор Житомира", "Репортер Житомира", "20 хвилин", "Крок радіо" та ін.).Все робимо самі 9

  Діяльність організації завжди висвітлюється у ЗМІ, а також на Фейсбук-сторінці голови організації Богдана Купчинського. Організація «Все робимо самі» має реальних дітей, яким змінює життя на краще. Ми організовуємо щорічне оздоровлення дітей та їхніх батьків в Карпатах або інших таборах. Також щороку ми стараємось повезти дітей, вчителів за межі нашої держави ( були у Польщі, в Італії, а в цьому році плануємо повезти вчителів до Франції). Цього року організації «Все робимо самі» виповнюється 15 років. 15 років щоденної праці.Все робимо самі 10

Все робимо самі 11Все робимо самі 12
Все робимо самі 12
Все робимо самі 12
Все робимо самі 12
Все робимо самі 12
Все робимо самі 12
Все робимо самі 12
Все робимо самі 12
Все робимо самі 12

 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework