У Бердичеві прокуратура звернулася до суду про визнання недійсними проведених з порушенням закону торгів за бюджетні кошти на суму понад 700 тис грн

  Бердичівською місцевою прокуратурою, за результатами опрацювання системи публічних закупівель PROZORRO, виявлені порушення Закону України «Про публічні закупівлі» під час проведення міським комунальним підприємством «Бердичівкомунсервіс» відкритих торгів на закупівлю газу для заправки автомобілів за бюджетні кошти.

 

  Зокрема встановлено, що до участі у процедурі закупівлі подали пропозиції два підприємства-учасники, які є пов’язаними між собою особами. А саме, обидва підприємства, засновниками яких є одні й ті ж самі громадяни, розташовані за однією адресою у м. Вінниця.

  Відтак, зазначені порушення Замовником вимог законодавства призвели до спотворення конкуренції, необ'єктивної оцінки пропозицій учасників, неправомірного вибору переможця торгів та укладення економічно невигідного договору на виконання робіт за бюджетні кошти з суб'єктом господарської діяльності.

  Місцева прокуратура, з метою захисту інтересів держави, заявила позов про визнання недійсним рішення про визначення переможця відкритих торгів та договору щодо закупівлі за бюджетні кошти на загальну суму  понад 700 тис. грн.

  Наразі позов перебуває на розгляді у господарському суді Житомирської області.

Прес-служба прокуратури Житомирської області

 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework