На Житомирщині водії побилися з чиновниками. ВІДЕО

  У Житомирі водії воюють проти чиновників. Люди втомились їздити розбитими дорогами та вирішили діяти радикально – прийшли у місцевий автодор, аби розібратись, чому дороги області нагадують не трасу, а швидше танкодром.

 

  Дорожники візиту водіїв не зраділи, і в підсумку, все закінчилось сутичкою та кримінальним провадженням, повідомляє 24tv.ua.

  На міжнародній трасі Житомир – Виступовичі асфальт зійшов зі снігом. Ями подекуди сягають кількох десятків сантиметрів. Асфальт поміж ними проглядається лише місцями.

  Дороги нема взагалі, латають незрозуміло як – місцями яма закидана, я от їду, якраз під Коростенем, їду з Коростеня – одну яму кидають, другу пропускають, третю знов кидають. Як так ремонтувати дороги я не знаю. Їхати неможливо, машина розбивається, машина ламається і так постійно, – поскаржився водій Віталій Кучинський.

  Водії зізнаються – накипіло. І з усіма скаргами сьогодні прийшли під Облавтодор. Чиновники непроханих гостей впускати не поспішали. Зайти вдалось випадково, коли з установи виходили відвідувачі.

  Після цього почалась словесна перепалка, яка переросла у сутичку. В Облавтодорі заявили, що активісти зламали їм двері та пошкодили техніку. Водії обурились, мовляв, нічого не ламали. Просто прийшли запитати, чому вкотре на Житомирщині асфальт зійшов разом зі снігом, а дороги перетворились на танкодроми.

  "Викликали вони вже поліцію, почали імітувати, що ми вирвали їм двері, хоча двері були цілі. Коли приходять громадяни пересічні й хочуть дізнатись, коли ж ви будете ремонтувати ці дороги – на них викликають поліцію сьогодні вже мені дзвонили їх клерки", – зазначив активіст Богдан Фещенко.

  Дорожники, у свою чергу, заявили, що розуміють претензії водіїв, адже самі їздять тими ж дорогами. Втім, зробити нічого не можуть

  Я скажу вам так, може воно вже в людей і накипіло, нормально дорожня галузь практично в останні десять років не фінансувалась. Тільки ось два роки, як вона почала нормально фінансуватись - це ось 2017-й рік. Завдяки експерименту митному, виконувалось дуже багато ремонтних робіт з будівництва об'єктів і з поточного середнього ремонту і так далі, – прокоментував перший заступник начальника служби автодоріг у Житомирській області Сергій Заїка.

 



Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework