Житомирянин: Дивлячись на благоустрій міста, хочеться запитати, за що місцеві чиновники отримують зарплату?

   Знову житомиряни порушують дуже важливі теми для нашого міста — стихійна торгівля, благоустрій Житомира, порядок та чистота на вулицях.

   Цього разу мова піде саме про благоустрій міста. Житомиряни скаржаться, що цьому питанню влада не приділяє належної уваги і халатно ставиться до подібних проблем. Зокрема, на сторінці у Фейсбук житомирянин, користувач цієї мережі Yuri Vashchuk написав:

  «Дивлячись на благоустрій вул. Небесної Сотні, а він на 100% відображає благоустрій міста, хочеться запитати в Житомирського міського голови й працівників міськради, за що вони отримують зарплату? Я вже мовчу про 300% преміальних...  Наш-Мер,Ваш-Мер...».

  Справа в тому, що через торгівлю квітами на вулиці Героїв Небесної Сотні постійно точаться чвари, виникають різні конфлікти та суперечки. То люди зверталися до владних структур перенести торгівлю в інше місце, то самі продавці приходять до міської ради,  а точніше ініціативна група від торгуючих квітами на вул. Небесної Сотні і вимагає не виганяти їх зі звичного місця, зазначаючи, що вони мають відповідні дозвільні документи. Щоправда, тоді  названих документів представники ініціативної групи із собою не взяли. Вся ситуація триває вже не один рік. Поки все залишається без змін. Ніхто нікуди торгівців з квітами не перемістив, або ж, як дехто говорить "шапіто з квітами". Натомість біля самого намету багато бруду, сміття. Власне, як і на самому Житньому ринку.

   Виникає одне просте питання: куди дивляться можновладці, владні структури, відповідні інстанції, які повинні це все контролювати, слідкувати за порядком та за тим, щоб не було таких «приємних картин» на місцевих ринках, в різних точках продажу, зокрема біля кіосків й конкретно біля намету з квітами на вулиці Небесної Сотні? Це ж логічно, що доки будуть закриватися очі на такі моменти, доки всі будуть бездіяльними з приводу таких ситуацій, доки й будуть навколо смітники, а не місця продажу, бо ж той, хто відчуває вседозволеність і той, кого не карають за порушення, і надалі спокійнісінько може продовжувати в тому ж дусі!

благоустрій 1

благоустрій 1

благоустрій 1

благоустрій 1

благоустрій 1

благоустрій 1

благоустрій 1

 

     

Последнее изменение Вторник, 10/04/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework