Житомирянин показав гори сміття та розвалини в самому центрі міста. ФОТО

 

   Зокрема мова йшла і про вулицю Героїв Небесної сотні у Житомирі, про намет, де біля ринку Житнього і Торгового центру продають квіти.

   А вже сьогодні ми випадково натрапили на допис, який зробив житомирянин Олексій Пехоцький у мережі Фейсбук. Прогулюючись містом на свята, він просто вирішив попити кави і зайшов у двір, напроти кінотеатру «Україна». Те, що Олексій там побачив, просто неприємно вражає. І це ще м'яко кажучи.  Ось, що користувач написав у Фейсбуці:

  «Гуляя по городу на праздники, взял кофе и зашел в дворик через дорогу от кинотеатра "Украина". А тут такое?! Как же так? Центр города, Михайловская, Киевская... Хоть бы мусор убрали. А на том месте, к стати,  хороший бы маленький скверик получился, тихий и уютный».

Новый рисунок

  Помилуйтеся, шановні читачі, й ви цією «приємною картиною». Одне з небагатьох питань, яке виникає, дивлячись на такі світлини: у яку Європу ми йдемо, і як ми дійсно хочемо змін на краще в нашій країні, в нашому місті, якщо елементарно подекуди в місті реально безлад та хаос на вулицях, у дворах? Як мінімум, і в цьому ж дійсно можна погодитися з автором допису, все те сміття можна було б прибрати. Звісно ж, є й позитивні якісь зрушення в місті, нові проекти, нові масштабні плани. Але всі їх затьмарюють подібні «картини», які іноді доводиться бачити в місті, його благоустрій, дороги, тощо. І для того, щоб в черговий раз привернути увагу до таких важливих речей, житомиряни й публікують подібні світлини, і пишуть тексти, в яких висловлюють обурення, в яких скаржаться на ті чи інші моменти.    

Центр міста 1

Центр міста 2Центр міста 3Читайте також: Мости Житомира ледве дихають. ФОТО

Центр міста 4

 

 

Последнее изменение Среда, 11/04/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework