Агресивний водій силоміць вигнав пенсіонерку з маршрутки

   Історія зі свавіллям, жорстким та хамським ставленням водіїв житомирських маршруток до пасажирів, зокрема й до пільговиків та пенсіонерів, продовжується.

 

   Про чергову таку ситуацію на своїй сторінці у Фейсбук повідомив Микола Череднік, депутат Богунської райради:  

   «Зателефонувала жінка в сльозах та розказала історію, яка трапилася в одній із маршруток міста.

   Вчора, 10 квітня, на зупинці "Хмільники" пенсіонерка Віра Василівна декілька разів намагалася сісти до маршрутки №11. Але водії або не зупинялися, або зупинялися за зупинкою, щоб пільговики не встигли сісти до салону.

   Близько 12:00 жінка змогла зайти до салону, на що водій почав її виганяти, а далі вийшов та силоміць витягнув її із салону маршрутного таксі (державний номер 4098 ВС). При цьому порвав жінці куртку!

   Жінка запитує, чим вона у свої 80 років заслужила такого ставлення. Чесно, я не знав, що їй відповісти. Переконаний, що на чергове звернення чиновники-транспортники із міської ради вкотре продемонструють свою імпотентність та нездатність нормально виконувати свою роботу».

    У продовження історії депутат опублікував ще один допис:

    Здавалося б, скільки вже подібних випадків траплялося в Житомирі з водіями та пасажирами. Звісно ж, ситуації бувають різні. Ніхто не говорить, що всі водії такі, як "герой" цієї історії, але ж і пасажири, зізнаємося чесними, бувають різними, у тому числі невихованими, хамами, нахабними і спровокувати водія до конфлікту.  Тут не останню роль грає й людський фактор. Всі ми, люди, різні. Але як би там не було, вірно те, що завжди варто залишатися людиною, не втрачати своєї гідності, не опускатися до рівня того, хто провокує вас на агресію та конфлікт, бути "вищими" цього.

     А в підсумку варто констатувати й те, що ситуація незмінна вже тривалий час: пасажири, особливо пільговики, пенсіонери, діти, а також водії — часто між ними виникають конфлікти, які іноді доходять до рукоприкладства та не лише словесних суперечок, а й активних агресивних дій. І цьому, звичайно ж, варто покласти край!

 

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework