У Бердичеві освячено гробницю босих кармелітів

  У Бердичеві на міському цвинтарі в переддень Неділі Божого Милосердя відбулася Служба Божа за померлих та освячення гробниці босих кармелітів.

 

  Відправляли Службу Божу брати босі кармеліти, які служають у Всеукраїнському санктуарії Матері Божої Святого Скапулярію, повідомляє religions.unian.ua з посиланням на  "Католицький Медіа-центр".  

  Очолив Літургію отець Христофор Урбанські OCD, а виголосив проповідь настоятель парафії Непорочного Зачаття Пресвятої Діви Марії отець Рафаїл Мишковський OCD. На Літургії були присутні брати босі кармеліти, які служать у Бердичеві на чолі з отцем Юзефом Кухарчиком OCD, делегатом провінціала Краківської провінції Ордену Босих Кармелітів в Україні.

  По завершенню Служби Божої урочиста процесія вирушила до гробниці босих кармелітів, яка розташована на центральній алеї цвинтаря.  Нещодавно було завершено будівництво цієї гробниці, де будуть ховати братів босих кармелітів. У центрі гробниці розташований герб Ордену Босих Кармелітів, а під ним слова відомої святої та Вчителя Церкви, босої кармелітки святої Терези від Дитяти Ісуса – «Я не вмираю, я входжу в життя».   

  Нині у цій гробниці похований отець Олег Кондратюк OCD, бердичівлянин, відомий реколекціоніст, автор серії передач на Радіо Марія, який відійшов до Господа 24 березня 2015 року. Обряд посвячення провів отець Рафаїл Мишковський OCD, а на завершення усі присутні помолилися Коронку до Божого Милосердя за усіх померлих.

 

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework