Ігор Гундич головам РДА: до 15 травня провести технічну інвентаризацію всіх захисних споруд

  До 15 травня у всіх районах області має бути проведена технічна інвентаризація захисних споруд цивільного захисту.

   Відповідне завдання дав голова Житомирської ОДА Ігор Гундич керівникам райдержадміністрацій 6 квітня під час розширеної наради, передає прес-служба ОДА.

  «Ті захисні споруди, які є у районах, потрібно проінвентаризувати. Елементарно це все робиться. До 15 травня маєте повністю провести інвентаризацію захисних споруд в усіх районах», – доручив головам РДА Ігор Гундич.

  За інформацією начальника управління цивільного захисту населення ОДА Сергія Безносюка, в області перебуває на обліку та підлягає технічній інвентаризації 1134 захисних споруд цивільного захисту – 126 сховищ та 1008 протирадіаційних укриттів.

  Станом на 1 квітня 2018 року проведено технічну інвентаризацію 665 захисних споруд, що складає майже 59%.

  Роботи з технічної інвентаризації захисних споруд завершені у м. Коростень та Бердичів, Коростенському, Малинському та Романівському районах. Найменше об’єктів проінвентаризовано в Андрушівському, Житомирському, Пулинському, Черняхівському районах.

  У районах залишилась 161 об’єкт, який необхідно проінвентаризувати.

  Ще 308 захисних споруд за своїм технічним станом непридатні до експлуатації і не можуть бути використані за призначенням для укриття населення. Тому їх необхідно списати та зняти з обліку.

  Довідково: Організація заходів з проведення технічної інвентаризації захисних споруд цивільного захисту здійснюється на виконання розпоряджень Кабінету Міністрів України та голови Житомирської ОДА. 

 

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework