Поліцейські охорони затримали іноземця під час квартирної крадіжки (ФОТО)

  На спрацювання сигнального сповіщення про проникнення на  охоронюваний обєкт поліцейські прибули за 2 хвилини. Помітивши їх авто, незнайомець намагався втекти через вікно квартири, куди заліз.  Охоронці затримали підозрюваного, який виявився вихідцем з кавказького регіону.

   14 квітня близько 22.00 від чергової пульту централізованого спостереження наряд реагування отримав тривожний сигнал про спрацювання сигналізації в охоронюваній квартирі в центрі м. Житомира.

  Вже за 2 хвилини поліцейські були на місці події. При обстеженні приміщення вони виявили пошкоджене вікно, а ще за мить з нього вистрибнув невідомий, який кинувся втікати.

  Поліцейські охорони затримали незнайомця.

  На місце події прибула слідчо-оперативна група Житомирського відділу поліції, працівники якої задокументували усі обставини та з’ясували, що затриманий – 52-річний громадянин іншої держави, який раніше уже притягувався до кримінальної відповідальності.

  Розпочато кримінальне провадження за ст. 15 (Замах на злочин), ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Чоловік затриманий у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України. 

  Нині поліцейські перевіряють можливість його причетності до інших подібних правопорушень.

Управління поліції охорони  в Житомирськійобласті

 

Последнее изменение Понедельник, 16/04/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework