«Школа підприємництва в місті Коростень» буде профінансована в рамках україно-норвезького проекту

  Асоціація міст України оголосила результати Конкурсу фінансування короткострокових ініціатив серед пілотних міст проекту «Партисипативна демократія та обґрунтовані рішення на місцевому рівні в Україні», що реалізується спільно з Норвезькою асоціацією місцевих та регіональних влад за фінансової підтримки МЗС Норвегії.

 

  За рішенням Конкурсної комісії фінансування отримають 10 ініціатив у 5 галузях: освіта, охорона здоров’я, соціальний захист, місцеві фінанси та місцевий економічний розвиток. Ініціатива «Школа підприємництва в місті Коростень», ГО «Агенція регіонального розвитку», м.Коростень є переможцем у номінації «Місцевий економічний розвиток».

  Виконавчий директор Житомирського РВ Асоціації міст України Тетяна Кухарська вітає громаду-члена АМУ з перемогою. «Ми щиро радіємо, що громади Житомирщини беруть активну участь у конкурсах, практикумах, семінарах, круглих столах та інших наших заходах. Ще більша гордість, коли пропонуються спільні ініціативи органів місцевого самоврядування та громадського сектору», - зазначила Т.Кухарська.

  Всі ініціативи, що отримають фінансування, реалізовуватимуться спільно з органами місцевого самоврядування в інтересах територіальних громад. Загалом АМУ отримала 55 заявок на участь у Конкурсі від  пілотних міст українсько-норвезького проекту. Максимальний строк реалізації ініціатив: 3 місяці (з квітня по червень 2018 року).Бюджет однієї ініціативи від 100 000 грн до 320 000 грн.

 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework