Цими вихідними в Житомирі не буде води

   Про те, що в найближчі вихідні КП «Житомирводоканал» вимкне в місті воду на дві доби стало відомо з повідомлення на сайті цього комунального підприємства.  

 

   «Шановні мешканці міста, у зв’язку з реконструкцією насосної станції 2-го підйому, а саме врізки нових насосів, в період з 23 години 20 квітня по 17 годину 22 квітня, відбудеться обмеження водопостачання міста Житомир.

   Також, під час обмеження водопостачання відбудеться заміна засувок по місту, що зменшить можливість відключення води в подальшому. Це необхідний крок для запобігання великої кількості аварій, підвищенню тиску в мережах міста після 23 години, економії електроенергії та кращої якості води. Сподіваємось на Ваше розуміння.

     З повагою КП "Житомирводоканал". Слідкуйте за оновленнями на сайті», — йдеться в повідомленні на сайті «Водоканалу».

    Здавалося б, усе б нічого. Звичайне собі відключення води в Житомирі, швидше за все тому, що відбулося критичне весняне забруднення води. Проте це далеко не так, з водою все гаразд, її якість «відповідає усім вимогам».

     Новина дійсно не з приємних, враховуючи те, що воду вимикатимуть саме у вихідні дні, коли, і це логічно припустити, її споживається більше ,аніж у будні, і потреба у воді значно зростає.  Звісно ж, добре, що повідомили про відключення завчасно, а не за півгодини, образно кажучи, як це часто буває у Житомирі.

     Як бачимо, за словами керівництва «Водоканалу» цей захід проводиться для того, аби врізати 2 нових насоси. Окрім цього, на складі  підприємства є багато закупленої у 2017 році нової арматури, яку потрібно встановити. Близько до середини травня запуститься нова насосна станція. Це все необхідно для того, щоб у майбутньому запобігти великій кількості поривів, підвищити тиск води у центрі міста та покращити її якість, зберегти та зекономити електроенергію.

   Але з іншого боку, з протоколами досліджень якості води «Житомирводоканалу» кожен охочий бажаючий може ознайомитися на сайті підприємства. Відповідно до них, якість питної води за мікробіологічними, паразитологічними, санітарно-хімічними та радіологічними показниками… відповідає встановленим нормативам».

     Ось так складається ситуація. А житомирянам залишається запастися водою на найближчі вихідні, аби не відчувати всіх незручностей через її дводенне відключення. Отож, шановні читачі, яких стосується ця інформація, візьміть її, будь ласка, до уваги!

 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework