У Новограді-Волинському бійців 54-го окремого розвідувального батальйону урочисто провели на фронт

   14 квітня 2018 року на пероні залізничного вокзалу Новоград-Волинського з військовим оркестром керівництво міста, працівники державних установ, небайдужі жителі, рідні, друзі та діти зібрались аби провести наших розвідників в зону проведення АТО. Виконувати святий обов'язок перед державою відправилися кілька десятків захисників.

   Участь в урочистому мітингу взяв міський голова Віктор Весельський, перший заступник міського голови Сергій Колотов, заступник міського голови Віктор Шалухін та керуючий справами виконавчого комітету міської ради Дмитро Ружицький.

   Шикування на пероні почалося о другій годині. Почесна варта урочисто пронесла бойовий прапор формування повз батальйон, а військовий оркестр виконав гімн України.

  Потім до слова запросили очільника міста Віктора Весельського, який в свій промові зазначив: «Ви повернулись лише декілька місяців тому, а вже сьогодні встали в стрій, для того, щоб знову нагадати агресору хто господар на українській землі. Від імені всіх новоград-волинців, депутатського корпусу, членів виконавчого комітету міської ради, працівників виконавчого комітету та особисто від себе висловлюю слова вдячності вам за те, що ви ризикуючи своїми життями, бороните мир та територіальну цілісність нашої держави. Нехай відвага, сміливість і мужність допомагають вам долати всі труднощі, які зустрінуться на шляху.Нехай Бог охороняє вас, нашу Україну, громаду, кожну родину від незгод і усіляких негараздів. Слава Україні!»

   Також з напутніми словами до військовослужбовців звернувся керуючий справами виконавчого комітету міської ради Дмитро Ружицький, який побажав розвідникам і їх сім’ям міцного здоров’я, витримки та незламної волі, а також мирного неба над Україною. Дмитро Аркадійович передав бійцям пам’ятні подарунки.

   Воїнів благословив священник, прочитавши молитву та окропивши святою водою. Дехто з присутніх не зміг втримати сліз коли до шеренги батальйону підбігли школярі щоб вручити захисникам повітряні кульки.

    Закінчився урочистий мітинг гімном України у виконанні військового оркестру та напутніми словами командира батальйону.

Бійці 2

Бійці 3

Бійці 3

Бійці 3

Бійці 3

Бійці 3

Бійці 3

Бійці 3

Бійці 3

Бійці 3

Бійці 3

Бійці 3

Відділ інформації та зв'язків 

з громадськістю Новоград-Волинської міської ради

 

Последнее изменение Понедельник, 16/04/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework