У Житомирі кілька тижнів не прибирали розбите скло на зупинці. ФОТО

   Майже кілька тижнів тому містянам довелося зустрітися в Житомирі з черговим проявом безкультурної поведінку та черговим актом вандалізму. Що саме трапилося?

   Нагадаємо, що кілька тижнів тому в Житомирі розтрощили склянку стінку нової зупинки. Все б нічого. Потрібно просто взятися за цю справу, прибрати розбите скло та, звісно ж, зрештою, знайти винуватця події, аби він відповів за скоєне. Якщо з останнім все зрозуміло: можливо, того, хто скоїв акт вандалізму, знайдуть ще не скоро, то з прибиранням все по-іншому. Ніби ж всі цивілізовані люди, живемо в розвиненому суспільстві. Але, чомусь, в ньому можливо таке, що те розбите скло тривалий час лежало біля зупинки неприбраним.  

   А ось що написав на своїй сторінці у Фейсбук депутат Житомирської міської ради Олександр Величко:     

  «Зупинка громадського транспорту на Мар’янівці кілька тижнів була устелена склом. Сподівались, що ті, хто обслуговує зупинки, приберуть скло — марно! Попросив своїх техпрацівників зробити роботу за інших, хоча вона знаходиться за 500 метрів від школи. Прикро, що за таку бездіяльність ніхто не несе відповідальності!».

Зупинка 2

Зупинка 3Зупинка 4    Висновки для себе кожен зробить сам, але факт залишається фактом: доки відповідальні інстанції, комунальні установи не виконуватимуть належним чином своїх обов'язків та не виконуватимуть сумлінно своїх обов'язків, доти й відбуватиметься хаос, свавілля, бездіяльність в різних установах, а, відповідно, і в місті!  

 

Последнее изменение Вторник, 17/04/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework