×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Ярослав Лагута: Влада, і ЗМІ роблять спільну справу – їхні зусилля направлені на суспільство, на людину, на формування світогляду

З нагоди Дня працівників радіо, телебачення та зв’язку, яке відзначається 16 листопада, в облдержадміністрації урочисто привітали журналістів, редакторів, режисерів, операторів, зв’язківців – всіх тих, чия праця забезпечує одне з основних прав громадян – право на інформацію та свободу слова.

Про це повідомляє прес-служба облдержадміністрації.

Зі словами вдячності до присутніх звернувся кандидат на посаду заступника голови облдержадміністрації Ярослав Лагута, зауваживши, що і влада, і ЗМІ роблять спільну справу – їхні зусилля направлені на суспільство, на людину, на формування світогляду.

Посадовець наголосив на відповідальності працівників мас-медіа: «Друковане слово або будь-яка інформація, що розміщується в електронних ЗМІ, має дуже велику силу. Останнім часом ми це, як ніколи, усвідомлюємо».

Ярослав Лагута висловив сподівання, що зусилля влади і ЗМІ будуть направлені на формування патріотичного світогляду у нашому суспільстві, на формування позитивних настроїв щодо допомоги учасникам АТО, переселенцям, усім тим членам нашого суспільства, які її потребують.

Окремо посадовець подякував зв’язківцям. За його словами, у наш час, коли можна відправити листа натисканням однієї клавіші, ніяка електронна пошта не замінить роботи звичайного поштаря, що несе не просто інформацію, а й емоції, спілкування, з яким можна порадитись, щось оговорити.

n1411141537

Інформаційне агенство "Всі Новини"

Последнее изменение Пятница, 14/11/2014

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework