×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У школах області триває Місячник знань дітьми правил безпеки життєдіяльності

Вже більше місяця у школах, професійно-технічних училищах та дошкільних закладах області проходить Місячник знань дітьми правил безпеки життєдіяльності. Адже, як свідчить статистика, надзвичайні пригоди за участю дітей, їхні пустощі на дозвіллі нерідко обертаються трагедією.

Як повідомляє У ДСНС у Житомирській області, у рамках Місячника працівники ДСНС спільно з управління освіти і науки обласної державної адміністрації та обласною організацією Добровільного пожежного товариства України активно проводять комплекс цікавих пізнавально-розважальних заходів з безпеки життєдіяльності.

Один із таких показових уроків 14 листопада провели працівники Андрушівського районного сектору ДСНС Житомирщини в дошкільному та навчальному закладах села Городківка.

З учнями місцевої школи рятувальники провели вікторину під назвою «Не буває диму без вогню!». Окрім теоретичних знань, школярі набули практичних навичок користування вогнегасником.

Крім того організатори завітали і до місцевого дитячого садочка «Дюймовочка». Теплими та щирими посмішками малеча зустрічала гостей. Працівники ДСНС у доступній формі розповіли діткам правила безпечної поведінки у побуті та на вулиці, причини виникнення надзвичайних ситуацій, шляхи їх уникнення та дії в умовах небезпеки. Також вихованцям закладу рятувальники нагадали про оголошений рамках Місячника конкурс на кращий вірш з тематики «Безпечне життя – щасливе майбутнє!» та кращий малюнок, який відображатиме позицію дітей у протидії надзвичайним ситуаціям або розповідатиме про мужню професію рятувальника.

Не менш цікавий захід також сьогодні відбувся на базі Житомирського вищого професійного училища будівництва і дизайну.

Під час зустрічі з вогнеборцями студенти 1-2 курсів навчального закладу дізналися багато цікавого про діяльність групи піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС Житомирщини.

n1411141538

n1411141538 1

Інформаційне агенство "Всі Новини"

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework