Конструкція, подарована Олевську благодійниками, знову тріщить від ваги любителів фото. ФОТО

    Все б нічого, але в подальшому її спіткала не дуже весела доля. Спершу, після того, як його встановили, напис довго цілим не простояв —  любителі сфотографуватися почали вилазити на літери і стрибати по них. Молодиця із су­сіднього села присіла на «L» – і каркас під нею поламався. 

  Після того інциденту конструкцію полагодили, але вже нещодавно зявилася інформація, що в ній знову з'явилися вм'ятини.

 «В Олевську знову розтрощили букву з напису "I love Olevsk", що знаходиться в центрі міста. Вкотре постраждала літера "L", яку любителі селфі полюбили не на жарт. Олевчани та гості міста без вагань сідають на літеру, більшість не зупиняє навіть візуальна "слабкість" та декоративність напису, який пристосований виключно для прикрашання міста.

  Під вагою любителів фото «L» тріщала вже не раз. Вперше її зламали відразу, в день встановлення. Після поточного ремонту літери, її знову трощили, сподіваючись, що тонкий матеріал витримає всю вагу дорослої людини.

  Пізніше популярний напис був полагоджений, до того ж було встановлено сучасне освітлення. Проте ненадовго – невдовзі ліхтарі були вирвані», — йдеться у повідомленні olevsk.com.ua.

  І от літера «L» знову розтрощена – на ній видніється вм’ятина. Адже любителі фото не тільки садять на неї своїх дітей, а й самі не гребують випробувати літеру «на твердість».

 Трохи краща доля у великодніх писанок, які були встановлені напередодні свята. Всі декоративні яєчка хтось намагався «почистити», щоб дізнатись що там всередині та з чого вони зроблені. На всіх писанках видніються дірки.

  Загалом, всі ці декоративні елементи були подаровані Олевську благодійниками. Чому є містяни, які це не цінують – не відомо. Проте залишається питання чи наступного разу хтось захоче дарувати місту радість, коли не всі місцеві жителі цього бажають.

  Нагадаємо, що подарунок місту на День Незалежності зробила церква «Осанна», в особливості Яків Мирончук та Микола Гергало. Установку забезпечили Петро, Микола та Григорій Мирончуки, Петро Петрович. Коштувала така конструкція 43 тисячі гривень.

Олевськ 1

Олевськ 1

Олевськ 1

Олевськ 1

Олевськ 1

Олевськ 1

Олевськ 1

Олевськ 1

Олевськ 1

Олевськ 1

Джерело: olevsk.com.ua

 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework