Житомирські перевізники самостійно встановлюють правила «гри»

   Ми знову порушуємо таку наболілу тему, як пільговий проїзд, транспорт Житомира,  складні взаємини перевізників та пасажирів.

 

   Вкотре про житомирський транспорт та місцевих приватних перевізників згадав депутат Богунської райради Микола Череднік, написавши публікацію на своїй сторінці у Фейсбук.    

  «Приватні перевізники у Житомирі самостійно встановлюють правила роботи: хочуть – зменшують кількість автомобілів у вечірній час, хочуть – скасовують пільговий проїзд, встановлений виконкомом. З таким успіхом вони незабаром самі почнуть встановлювати тарифи. Складається враження, що нікому з керівництва міста немає діла до того безладу, який відбувається у громадському транспорті. Управління транспорту, яке б мало навести лад, створює лише враження своєї діяльності. Наслідками бездіяльності транспортних чиновників є вседозволеність та нахабство перевізників, які знають, що жодної відповідальності та покарання зі сторони управління та влади не буде.

   Починаючи з 10 квітня до мене почали звертатися житомиряни зі скаргами, що водії відмовляють їм у пільговому проїзді у часовому інтервалі 10:00 – 16:00. Скарги стосувалися маршруту № 11. Дійшло навіть до застосування фізичної сили зі сторони водія до жінки віком 80 років, яка в сльозах зателефонувала мені вже після цього інциденту. Я відразу направив депутатське звернення. Лише вчора працівники управління транспорту повідомили, що розгляд мого звернення за участю представників перевізника відбудеться 23 квітня, але не в управлінні або міській раді, а в офісі перевізника.

   Для мене дивний той факт, що звернення розглядатиметься не у приміщенні міської ради», — зауважив Микола Череднік в дописі.  

    Нагадаємо, нещодавно, 10 квітня, агресивний водій силоміць вигнав пенсіонерку з маршрутки

http://news.dks.com.ua/index.php/news/zhitomir/24632-agresivnij-vodij-silomits-vignav-pensionerku-z-marshrutki

Читайте також: Депутат райради: «Суд прийняв справедливе рішення, визнавши незаконним часові обмеження пільгового проїзду в громадському транспорті»

Читайте також: Житомирський депутат: Або влада змінить пріоритети, або громада змінить владу

Читайте також: Микола Череднік: «Міська рада припустилася помилки»  

 

 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework