У Житомирському районі собаки нападають на людей

  У селищі Новогуйвинське, що неподалік Житомира, все частіше бродячі пси нападають на людей. Лише за останні два дні щонайменше двох дорослих покусали безпритульні чотирилапі. Мешканці селища б’ють на сполох: так продовжуватися далі не може.

  Пані Ольга відвела дитину до школи та поверталася додому. Як раптом пес, що йшов назустріч, став скалитися і нападати, - пише insider.zt.ua.

  «Чинити супротив мені було лячно і просто забракло часу: собака миттєво вчепилася зубами мені в ліву ногу. На щастя, це сталося, коли син був вже в школі, бо страшно і уявити, якщо б пес напав на нас обох,» - розповідає постраждала Ольга Козатюк.

  Потерпіла одразу ж звернулася до місцевої медичної установи, де черги на прийом до лікаря очікував односельчанин, якого також покусав бродячий чотирилапий.

  «З розмови з лікарем я дізналася, що останнім часом вже більше звернень саме через напади безпритульних псів. Серед постраждалих є і наші діти! Собак у селищі розвелося дуже багато, вони поводять себе по-хазяйськи, бігають прямо на дитячих майданчиках, ричать. Дитину страшно пускати на вулицю! Лячно й те, що проблема ніяк не вирішується,» - додає Ольга.

   Минулого року постраждалі від бродячих псів жителі селища вже звертали увагу до цієї проблеми. Тоді був розроблений проект рішення про співпрацю із Житомирсьим КП «Центр захисту тварин», фахівці якого б провели відлов з подальшою стерилізацією, кастрацією та вакцинацією тварин. Минув рік, а питання так і не зрушило з мертвої точки: проект рішення дотепер не включали до порядку денного сесії селищної ради. Та бути покусаними знов і знов мешканці Новогуйвинського не бажають: збирають підписи до звернення до місцевого селищного голови. Проте на скільки збільшиться число жертв агресивних собак до перших дії – залишається питанням…
n 18041817 1
n 18041817 2
 

 
 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework