У Коростені розроблять патріотичні маршрути для туристів

  У Коростені на Житомирщині під час семінару-тренінгу "Патріотичні екскурсії Коростенем" розроблять цікаві туристичні маршрути місцями подій Української революції 1917-1921 років.

  Про це кореспонденту Укрінформу розповів організатор семінару, засновник Всеукраїнської громадської ініціативи "Патріотичні екскурсії по Україні" Сергій Бахін.

  "Наша мета – популяризувати патріотичні туристичні маршрути знаковими для української історії місцями та пам’ятками, які були занедбані в радянські часи. Щодо Коростеня – це древнє місто з цікавою історією, адже 100 років тому там затвердили Малий Герб України, потім ухвалили перехід на європейський час, а чого лише варті бої за його вузлову залізничну станцію. Коростень має асоціюватися не лише з княгинею Ольгою та дерунами, адже має досі незвідану самобутню історію", - зазначив Бахін.

  Учасники тренінгу розроблятимуть патріотичні туристичні маршрути за допомогою додатку Google Maps важливими для Українського національного руху місцями. Усі напрацювання стануть основою для формування екскурсійних турів містом та розширення його туристичного потенціалу.

  Семінар, у якому візьмуть участь науковці, музейні працівники, бібліотекарі, вчителі, студенти, триватиме у Коростені 19-20 квітня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Від села з каменів до будиночка для інтроверта: 7 атмосферних місць Житомирської області для мандрівки

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Три причины поехать в Коростень: линия Сталина, парк Островского и деруны. ФОТО

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мережу сколихнуло відео, на якому б'ються дві школярки з Житомирщини

 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework