×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Найцікавіше за тиждень (10.11-16.11)

Пропонуємо вам підбірку найцікавіших новин, які ми публікували протягом цього тижня.

Бійці 95-ї бригади, які боронили Донецький аеропорт: Головне, що ми вдома, де на нас чекають! ФОТО

10 листопада рідні, друзі, представники влади та громадські активісти зустріли в обласному центрі своїх захисників – бійців 95-ї Житомирської окремої аеромобільної бригади. Більше 50 військовослужбовців приїхали додому в планову відпустку. Біля військової частини їх вітали квітами і гучними й промовистими словами: «Герої!».

 

Про житомирських матерів, які чекають своїх синів з війни, зняли фільм. ВІДЕО

6 листопада в інтернеті з'явився фільм «Матусі» - про матусь бійців, які перебувають в зоні АТО. Автором є Азад Сафаров, журналіст 5-го каналу, який разом з колегами неодноразово був автором короткометражок, які є актуальними для суспільства.

 

На Житомирщині перепоховали прах семи солдатів Великої Вітчизняної війни

Натрапивши при роботі над газопроводом в cелі Іванківці Бердичівського району на останки воїнів Великої Вітчизняної війни, громада села одноголосно вирішила: поховати їх треба за християнським звичаєм. Тому сумніву у рішенні про перезахоронення ні в кого у селі не виникало.

 

Родину позбавляють власної квартири за те, що колишні господарі не поділили щось при розлучені

Історія з квартирою, про котру піде мова, тягнеться уже не один рік. Здавалося б рядова ситуація - колишнє подружжя не може розділити майно, та в даному випадку, на вулиці може залишитися зовсім інша родина.

 

Консул Чеської Республіки передав апарат штучної вентиляції легень для житомирського госпіталю

Апарат штучної вентиляції легень для Житомирського військового госпіталю у Житомирі надійшов від консула Чеської Республіки у Дніпропетровську.

 

У Новоград-Волинському чоловік випав з четвертого поверху і залишився живий

10 листопада о 22:35 на пункт зв’язку 10-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Новоград-Волинський від працівників швидкої медичної допомоги надійшло повідомлення про те, що на піддашку під’їзду п’ятиповерхового багатоквартирного житлового будинку знаходиться чоловік, який впав з четвертого поверху і його потрібно зняти.

 

Американский журналист пробыл 4 дня с украинскими "киборгами": Такого эпического состояния духа я не видел ни в одном конфликте. ВИДЕО

Американский журналист и фотограф, иностранный корреспондент в Los Angeles Times Сергей Лоико побывал в аэропорту Донецка и рассказал всему миру, как живут и обороняются украинские герои -"киборги".

 

Житомир відправить на Схід 62 тони продуктів

Як уже повідомлялося, Житомирщина відправляє великий гуманітарний вантаж для постраждалого населення, яке перебуває на території Луганської області, контрольованій українською владою.

 

Бердичівська артилерійська: Перемога неодмінно настане, але коли?

Про 26-ту Бердичівську артилерійську бригаду чи, точніше, її діяльність під час бойових дій на Донбасі, знають мало. Вхід журналістам до неї якщо не засекречений, то принаймні не дуже вітається. З огляду на кілька причин. Одна з них - небажання самого командування бригади «світитися в ЗМІ».

 

Сегрій Машковський поїхав на Луганщину, аби допомоги відновити соціальну інфраструктуру

12 листопада 2014 року керівник Житомирщини Сергій Машковський особисто виїхав на Луганщину. Голова облдержадміністрації із робочим візитом у рамках передання допомоги від нашої області оглядає об’єкти соціальної сфери, які будуть відбудовані за сприяння керівництва Житомирщини.

 

Батько десантника 95-ої бригади полковник російської армії. ВІДЕО

22-річний, студент-перекладач Сергій Галян у складі 95-ої аеромобільної бригади впродовж дев’яти днів захищав Донецький аеропорт. Його інтерв’ю у статті Сергія Лойка про донецьких «кіборгів» потрапило на першу шпальту газети The Los Angeles Times. Про те, що син боронить зруйнований сепаратистами аеропорт, мама Сергія дізналася з інтернету. А от батько хлопця, полковник російської армії, від початку знав, де його син, - повідомляє Радіо Свобода.

 

Житомирский завод ограждающих конструкций - кузница президентских кадров

Администрация Президента Украины шокирует своими "кадрами". Знакомьтесь: КОДОНЕНКО Екатерина Витальевна, 26 лет - новоиспеченный Руководитель Департамента местного самоуправления и децентрализации Администрации Президента Украины.

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework