Командування ДШВ спростовуює інформацію щодо несприятливих житлових умов в нібито новоствореному підрозділі в селищі Озерне

  Десантно-штурмові війська Збройних Сил України постійно набувають спроможностей та проходять різні етапи розвитку та реформування наближаючись до стандартів провідних країн світу.

  Як повідомляє прес-служба командування ДШВ ЗС України, в перспективі розвитку ДШВ є формування нових військових частин, будівництво гуртожитків для проживання особового складу, повний перехід на новітні зразки озброєння та військової техніки.

  У мережі Інтернет з’явилася інформація, щодо несприятливих житлових умов військовослужбовців нібито новоствореного розвідувального підрозділу ДШВ в селищі Озерне Житомирської області.

  Командування Десантно-штурмових військ Збройних Сил України офіційно повідомляє, що дана інформація не відповідає дійсності. Адже даної окремої військової частини бойового забезпечення не існує в складі Десантно-штурмових військ.

  При розгортанні нових підрозділів, особовий склад буде заселятися виключно в підготовленні житлові приміщення, де створенні всі необхідні умови для проживання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Житомирщині з'явилася нова авіабригада

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скандал в гімназії: «Батьки обурені діями керівництва гімназії, які допустили, а можливо й очолили, даний інцидент»

 

Последнее изменение Пятница, 20/04/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework