Резервісти-десантники успішно виконали навчально-бойові завдання під час ротних тактичних навчань

  Протягом трьох тижнів на Житомирщині триває підготовка особового складу оперативного резерву першої черги окремого аеромобільного підрозділу ДШВ.

   Цими днями, кожен підрозділ за підтримки окремих взводів відпрацьовували рейдові та десантно-штурмові дії під час ротних тактичних навчань.

  В ході тактичних навчань, резервісти протягом доби здійснювали марш до району зосередження, виходили на рубіж ведення рейдових дій, виявляли противника, переходили в наступ. А в переміщенні під час рейду – знищували техніку та особовий склад умовного противника під прикриттям власної артилерії.

  Окрім того, на одному з етапів навчань особовий склад оперативного резерву першої черги здійснив десантування в тил умовного противника з вертольоту МІ-8 посадочним способом, а також за допомогою спеціального обладнання «АДАПТЕР-1М».

  Підводячи підсумки ротних тактичних навчань командир окремого аеромобільного підрозділу зазначив, що особовий склад резервістів отримав важливий досвід для проведення батальйонних тактичних навчань з бойовою стрільбою та десантуванням, які відбудуться наприкінці зборів.

n 20041820 1

n 20041820 1

n 20041820 1

n 20041820 1

n 20041820 1

Прес-служба окремої аеромобільної бригади ДШВ ЗС України

 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework