Місто однієї вулиці: в центрі Житомира руйнується аварійна будівля. ФОТО

 

   Автор підписав допис наступним чином: «Улица Ивана Кочерги,11. Помещение бывшей вечерней школы. На данный момент в критическом аварийном состоянии, прошу обратить внимание и отмечу, что его лучше обходить».

   Тема вкотре змусила задуматися над малоприємними речами та згадати факт, що в нашому місті вкрай серйозна ситуація складається з аварійними спорудами, особливо й зі старовинними будівлями, котрі перебувають у занедбаному, запущеному, а часто й аварійному стані.

   Хочеться вкотре наголосити, що в нашому місті ж є не одна вулиця Михайлівська, яку зовні «гламурять», на облаштування та оновлення якої виділяються немалі кошти і якій приділяється велика увага. Не може бути такої ситуації, що єдину в місті пішохідну вулицю оновлюють, прикрашають, в той час, коли на реконструкцію всіх інших аварійних споруд коштів немає, чи, точніше сказати, їх, мабуть, просто не спішать і не хочуть виділяти! Отож, як не прикро констатувати, але маємо те, що маємо. Як зазначили деякі користувачі під публікацією Антона Редчиця: «Зато Мехалка в ажуре. На другое средств нет... Город одной улицы... печально. Одевают чистые носки на грязные ноги... Это все в головах...». Прикро, але така проблема в Житомирі є. І про неї просто не можна не говорити!

Misto 1

Misto 1

Misto 1

Misto 1

Misto 1

 

Читайте також: Облущені фасади, тріщини на стінах, перекошені вікна та фундамент, що осідає: у влади бракує коштів на ремонт аварійних будинків. ФОТО

Читайте також: Хочемо бути європейцями: Пам'ятку архітектури національного значення у Житомирі прикрашають кондиціонери

Читайте також: Обережно, аварійні стіни: У Житомирі руйнується одна з найвеличніших пам'яток архітектури. ФОТО

Читайте також: Як на Замковій горі дерева зрізають та лавки ламають. ФОТО

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework