У "Водоканалі" показали, що робили працівники доки в місті не було води

Протягом 20-22 квітня працівниками КП “Житомирводоканал” були виконані наступні роботи:

   - приєднання двох засувок d-800 мм на підвідній гребінці та двох засувок d-800 мм на напірній гребінці в новому машинному залі НСВ ІІ підйому;

  - заміна затвору d-600 мм між РЧВ №2 та РЧВ №3;

  - заміна двох засувок d-600 мм біля КП “Житомирводоканал”;

  - заміна затворів 500 та дві засувки d-400 мм на перехресті вулиць Західної та Св. Йоанна Павла ІІ;

  - заміна трьох засувок d-200 мм на перехресті вулиць Шептицького та Коновальця, для можливості відсікання району Богунія;

    Також була здійснена заміна насосних агрегатів в кількості двох одиниць марки Д2500/62 з асинхронним двигуном. Нові насосні агрегати будуть працювати в автоматичному режимі з частотними перетворювачами. Дані заходи значно зменшать кількість аварій на мережах, орієнтовна економія електроенергії становитиме 2373500 кВт год/рік, також це дозволить рівномірно підтримувати тиск в системі розподілу та подачі води в місті.

n 2404182 1

n 2404182 1

n 2404182 1

  "КП «Житомирводоканал» бере участь у Другому проекті розвитку міської інфраструктури, що фінансується Світовим банком, у рамках якого модернізується мережа водоканалу. Як ідуть роботи і які результати дасть реконструкція, оглянули 21 квітня, Віце-прем’єр-міністр – Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко, заступник голови ОДА Ярослав Лагута, голова обласної ради Володимир Ширма, міський голова Житомира Сергій Сухомлин. Наразі відбуваються капіталовкладення місцевого бюджету Житомира в модернізацію систем життєзабезпечення. Але, за рахунок фінансової допомоги міжнародних партнерів, кошти місцевого самоврядування економляться і повертаються в бюджет, що в свою чергу не впливає на підняття тарифів. 

Результатом модернізації стане:

  • Реконструкція каналізаційних очисних споруд. Результат: екологічна якісна очистка та утилізація стічних вод, суттєва економія електроенергії та повна автоматизація процесу очистки стічних вод.
  • Реконструкція насосних станцій водопроводу та водоочисної станції. Результат: забезпечення мешканців міста питною водою кращої якості та в необхідному об’ємі. Нова насосна станція удвічі менше потребуватиме електроенергії, у мережах буде нормальний тиск води, а отже і менше аварій.
  • Реконструкція застарілих та зношених водопровідних мереж довжиною 10 км.",  - повідомляє КП "Водоканал".

 

 

Последнее изменение Вторник, 24/04/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework