Перший пішов: вантажівки руйнують плитку на новеньких тротуарах. ВІДЕО

   Тротуарне питання, питання з викладанням плитки в Житомирі — ще одна тема, яка вже дійсно наболіла, нашуміла, а також турбує багатьох містян та небайдужих громадян.

 

   Чого варті одні судові тяганини, епопея з плиткою та львівською компанією «Ві.АЙ.Пі». А нині знову ми повертаємося до теми тротуарів та плитки. Як тільки потеплішало, комунальники взялися за роботи, «чепурять», прибирають місто, а бригади робочих теж працюють: знову подекуди розриті тротуари та частини шляхів, на яких проводитимуться ремонтні роботи. І, знову ж таки, це доставлятиме великі незручності пішоходам, яким доводиться перходити дорогу, аби нормально обійти ті розриті ями замість тротуару. Наприклад, вже розрито по вулиці Великій Бердичівській, а також на вулиці Київській (ред. неподалік кінотеатру Україна, напроти). Але зараз не про це. Цього разу матеріал стосуватиметься іншої історії.

   Ми хочемо показати вам відео, на якому видно, як великий вантажний автомобіль, компанії «КрАЗ» їде плиткою на Київській (ред. напроти ЦУМу), де нині активно ведуться роботи на об'єкті, який в майбутньому має стати 7-поверховим бізнес-центром. Відео опубліковане у спільноті «Нефайний Житомир» у Фейсбук.

    У дописі зазначається: «Рубрика "нам пишуть". Цього разу про нову плитку та КрАЗи».  До публікації додається й відео, як видно, що транспорт курсує новенькою плиткою, яку поклали не так вже й давно. Але з іншого боку, враховуючи те, що наше місто — місто контрастів, те поряд зі #зрадою ходить і  #перемога, де недоліки Житомира тісно переплітаються з його достоїнствами, де прекрасне та чарівне вживається з жахливим та потворним (ред. маємо на увазі, наприклад, гарну старовинну архітектуру і, багато гарних, цікавих туристичних місць, в той же час, аварійні старі будівлі, а також недосконалі дороги, благоустрій, прибирання міста тощо).

    Отож, це відео є черговим доказом того, що все повинно робитися грамотно, з розумом. І плитку тротуарну, по якій мають ходити пішоходи, готують зовсім не для великогабаритного транспорту, який по ній їздитиме. Якщо це відбуватиметься часто, регулярно, то чи довго ця плитка витримає? Питання, здавалося б, логічне, і відповідь на нього очевидна — недовго. І це факт.

    А ось, що думають користувачі Фейсбук, які взялися висловлювати свої коментарі під дописом у Фейсбук на «Нефайному Житомирі» про цей інцидент, який зафіксований на відео з вантажним транспортом та плиткою.   

    Евгений: «И что? Вы хотели что бы грузовик по воздуху ехал или через двор жилого дома?». На що в спільноті відповіли: «Варіант повітря був би ідеальним».

    Yuri Berezensky: «Ну подумаешь, плитке 3,14зда, а так все ок, чо.

    Учитывая масштаб планируемого строительства, сначала должны были разобрать плитку, собрать деревянный обход и уже после грузовую технику гонять. Но это же надо головой думать и не быть быдлом — слооооожна».

     Оксана Петровна: «Этой плитке и без грузового транспорта пи...а!! И когда Ее начинали класть — власть уверяла, что она выдержит танки.

   Віктор: «Де, цікаво, про таку технологію написано? Плитки тротуарні — це звичайне дорожнє покриття, а не гламурна диковинка. Пряме призначення цього покриття — витримувати експлуатаційне навантаження міського життя».

     Вирішувати кожен, звісно ж, буде сам. Ми ж, у свою чергу, просто вирішили привернути увагу до такого інциденту. А вже кожен сам складе свою думку з того чи іншого приводу. Ми ж просто констатуємо, що там, де біля ЦУМу проїжджав великогабаритний транспорт, вже відвалюється плитка.

   Як доказ цього пропонуємо поглянути фото, яким поділився у Фейсбук користувач Роман Гнесь, написавши у коментарі під світлиною: «Перший пішов!». Звісно ж, може це трапилося й до інциденту з транспортом, але ж це лише припущення. Не можна відкидати того, що такий великий транспорт все ж трохи пошкодив плитку.  Факти, як то кажуть, на лице. А висновки за вами, шановні читачі.   

31178229 1759553514104134 7877080620566839296 n 

Читайте також: Як зносять будинок на Київський. ФОТО

Читайте також: Як у Житомирі Михайлівську мили. ФОТОРЕПОРТАЖ

Читайте також: Допоки тротуарну плитку не використовують за призначенням, злодії потроху розкрадають державне майно

Читайте також: У Житомирі вже почали зносити паркан біля будинку, де будуватимуть 7-поверховий торгівельно-офісний центр. ФОТОРЕПОРТАЖ

 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework