×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Рятувальники спільно з віруючими зібрали для переселенців продукти харчування

Сьогодні, на території Житомирської області, вже прийнято та розміщено 5218 осіб, з яких 4971 прибули з Донецької та Луганської областей, а 247 – з АР Крим.

З них, 602 особи проживає у соціальних закладах: у санаторії «Тетерів» - 250, готелі «Житомир» - 252, спортивно-оздоровчому таборі «Олімцієць» - 49, готелі «Спортивний» - 30, санаторії «Дениші» - 13, решта 4616 осіб розмістилися у родичів та близьких.

n1711141545

Як повідомляють в У ДСНС у Житомирській області, рятувальники Житомирщини продовжують допомагати громадянам, які прибули з тимчасово окупованих територій та районів проведення АТО. Зокрема, вирішувати їхні нагальні питання, надавати гуманітарну допомогу тощо. Адже наші співвітчизники наразі перебувають далеко від свого рідного краю та домівок.

Так, 15 листопада аби допомогти нашим співвітчизникам з Донбасу, співробітники ДСНС області вкотре залучились підтримкою небайдужих громадян та зібрали для переселенців речі першої необхідності. Вже вдруге до благодійної справи долучаються представники та віруючі Свято-Михайлівського кафедрального собору. У цей день в храмі проходить панахида. Після завершення молитви з благословення настоятеля храму митрофорного протоієрея Богдана Бойко всю пожертву принесену парафіянами на панахиду, а це близько 500 кг хліба та понад 800 кг різних продуктів харчування (цукерки, печиво, борошно, крупи, олія, фрукти тощо), передано до готелю «Житомир» та «Спортивний, санаторію «Тетерів» Коростишівського району, лікувально-санаторному центру «Дениші» та спортивно-оздоровчому табору «Олімпієць» Житомирського району.

n1711141545 1

Такожспівробітники Управління ДСНС Житомирщини привезли гуманітарну допомогу, яку зібрали і сім’ї рятувальників протягом останніх днів, для вимушених переселенців, які тимчасово оселилися у санаторії «Тетерів» Коростишівського району. Це зимові речі, взуття та продукти харчування.

«Ми продовжуємо тісно співпрацювати з волонтерами та усіма небайдужими до чужого горя. Ось декілька днів тому нужденні люди отримали засоби обігріву, а саме теплий одяг, взуття, ковдри, якими охоче погодилися пожертвувати звичайні пересічні мешканці нашого краю, передавши їх працівникам Управління держслужби з надзвичайних ситуацій, а ми, у свою чергу, доставили їх вимушеним переселенцям зі Сходу України та районів проведення АТО, які тимчасово проживають на території нашої області», - зазначає виконуючий обов’язки начальника Управління ДСНС Житомирщини Василь Кучин.

n1711141545 2

Інформаційне агенство "Всі Новини"

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework