Активістка: «У житомирян вкрали 300 тисяч гривень»

   На своїй сторінці у Фейсбук сьогодні, 24 квітня, громадська діячка Ірина Коцюба написала про те, що, за її словами, у житомирян вкрали 300 тис.грн.

 

   Уточнимо, що мова йде про те, що за розроблення проекту ЦНАПу місто повинно було проплатити 500 тис., але Мінкультури проект не погодило і все..300 тис спустили на вітер, або... комусь в кишеню...    

  «Як вкрали у житомирян 300 тис.грн. За розроблення проекту ЦНАПу місто повинно було проплатити 500 тис., але Мінкультури проект не погодило і все..300 тис спустили в унітаз, ой вибачте, комусь в карман.

   На сьогодні доріг нема, зарплатня найнижча у бюджетників, але кошти розтринькують і беруть кредити на все, що можна. Питання в тому, чому мовчать депутати, яких ми обирали? Вже другий раз виділяють гроші на проекти, а користі не має... будівництва не має.
Вячеслав Печененко, наявна афера з відмивання коштів з місцевого бюджету, може зацікавитесь.

   А тепер по суті. 1 серпня 2017 року підписали договір про те, що розроблять проектну документацію за 2 місяці та погодять її в Мінкультурі за роботу попросили 500 тис грн.
300 тис проплатили, а ось з 1 жовтня житомиряни чекають звіту, куди витратили їх 300 тис грн. Так, 200 тис не проплатили і таким чином ніхто нікому нічого не винен.

  Але 300 тис кудись і за щось ділись.

  На фото та скрінах всі факти, нічого "лічного" Игорь Блажиевский, так за що з наших податків заплатили фірмі 300 тис грн», — зазначила в дописі Ірина Коцюба.

Гроші 1

Гроші 1

Гроші 1

Гроші 1

Гроші 1

Гроші 1

Гроші 1

Гроші 1

Гроші 1

Гроші 1

Гроші 1

Гроші 1

Гроші 1

Гроші 1

Гроші 1

Гроші 1

Гроші 1

Гроші 1

Гроші 1

Гроші 1

Гроші 1

 

 

Последнее изменение Вторник, 24/04/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework