В Новозаводському лісництві висадили плантацію новорічних ялинок

  На території Новозаводського лісництва в рамках акції «Майбутнє лісу у твої руках» було проведено лісовідновлювальні роботи. Радо зустрічали учасників акції лісничий Новозаводського лісництва Микола Бігула та лісова охорона лісництва.

 

  До посадки лісу вже в котре долучилися учні Новозаводської ЗОШ I-IIIступенів на чолі з директором Валентиною Кривульською. Також прийняли участь представники обласної громадська організація «Милосердя» та благодійна організація «Прорив-Перемога».

  Кожен із учасників посадки вніс свій внесок у забезпечення населення новорічними красунями, адже висаджували плантацію новорічних ялинок. Тож за декілька років новорічна красуня буде прикрашати можливо чиюсь оселю.

  Олена Воробйова інженер з лісових культур лісгоспу розповіла присутнім про роботу підприємства та показала як висаджувати сіянці.

  Учні сяяли завзятістю та намагалися новачкам-дорослим показати, як вправно вже вміють працювати в лісі. Висаджуючи пухнасті сіянці ялини, кожен із учасників усвідомив важливість своєї участі у відроджені лісу.

  «Участь учнів в таких міроприємствах має виховний характер, адже має прищепити любов до лісу, бо той, хто садив його, ніколи не буде знищувати й палити його. Сьогодні школярі гарно попрацювали, гадаю, навчилися найголовнішому – цінувати чужу працю та берегти й примножувати зелені насадження», - зазначила Олена Воробйова.

Прес-служба ДП "Житомирський лісгосп"

 

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework