Вбиральня у самому центрі міста? Люди справляють потребу біля гаражів, у дворі на Михайлівській

   У мережі Фейсбук житомиряни вкотре порушують тему побудови громадських вбиралень у місті.

 

    Питання надзвичайно важливе, актуальне і водночас дуже делікатне.

    На сторінці спільноти «Zhitomir trouble» користувач Олексій Пехоцький написав:

   Местное "обісьця", штыняет на метров 5 вокруг гаража. Центр, двор, ул. Михайловская. Когда появятся общественные туалеты?! Или народ так и будет продолжать обсцикать заборы и гаражи от безысходности?». До публікації автор додав ще й цю сітлину:

31195525 1492509427538352 8918114211318464512 n

    Якби це неприйнятно, дико, грубо це не звучало, але, як бачимо, вже доходить і до такого. Ми, звісно ж, не вартові моральності, культури, зразковості і нікого не беремося засуджувати, стверджувати, що погано, а що добре. Ми лише констатуємо факт і описуємо реалії сьогодення, нашу дійсність, те, що насправді відбувається в Житомирі.

   Нині ж дійсність така, що відсутність громадських вбиралень у місті — дійсно важлива проблема, яка потребує нагального, якнайшвидшого вирішення. Ми самі бачимо, до яких наслідків призводить відсутність громадських туалетів. Свідченнями та яскравими доказами проблеми є фото, а також ті нарікання, публікації, коментарі ,які доводиться чути від містян.

    Насамкінець хочемо зауважити, що автор одного проекту  

   «Мой проект по строительству туалета в рамках бюджета участия корд рада проголосовала снять с голосования, мотивируя тем, что скоро мэрия их построит сама #зрада», — написала під публікацією користувачка Фейсбук, житомирянка Yulia  Petrenko.

   Ось і маємо: проекти з громадськими туалетами можновладці, владні структури бракують, знімають з голосування, аргументуючи це тим ,що скоро міська рада сама займеться цим питанням і громадські вбиральні й так з'являться в Житомирі. Але чомусь ми їх так і не бачимо. Чомусь, ми докотилися до такої ситуації, що за покликом природи дехто взагалі ходить біля гаражів, у центрі міста, у дворі, неподалік головної вулиці міста — Михайлівської. Прикро, звісно ж, але маємо те, що маємо. Хоча дуже й хочеться вірити, що на проблему чиновники все ж звернуть увагу і почнуть активно діяти, вживати заходів, щоб більше не зіштовхуватися з такими ситуаціями, про які ми писали в цьому матеріалі,  і нарешті питання з нестачею громадських туалетів в Житомирі буде вирішене.     

 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework