У Житомирі відбулася закладка будівництва гуртожитків покращеного типу для військовослужбовців. ФОТО. ВІДЕО

  Так, 26 квітня на території одного із військових містечок розпочалися роботи з будівництва трьох гуртожитків покращеного типу для військовослужбовців Десантно-штурмових військ ЗС України. Кожен майбутній гуртожиток – двохповерхова будівля, розрахована на 120 військовослужбовців.

   Присутній на заході радник Президента України Юрій Бірюков повідомив, що на даному етапі зафіксовано 184 будівельних майданчиків, і на даний час на 120-ти ідуть торги на сайті публічних закупівель ProZorro. 15 договорів вже підписано.

  – Безпосередньо сьогодні розпочалося будівництво трьох гуртожитків на території одного із військових містечок в Житомирі. В подальшому тут планується будівництво ще одного, – розповів Юрій Бірюков. – Гуртожитки будуть блочного типу, по дві кімнати в блоці. Кімнати будуть розраховані на п’ять осіб, будуть відповідні меблі. На першому поверсі буде пральня, а на кожному поверсі – повністю обладнана кухня.

  Контролюють даний проект будівництва волонтерська група, до якої входять громадські діячі, архітектори та учасники бойових дій. Саме їхній досвід і брався за основу під час планування майбутніх гуртожитків.

  – В блоці буде свій душ та санітарний вузол. Також в кімнатах будуть комфортабельні меблі: зручне ліжко, тумба та окрема шафа, – розповідає колишній головний сержант взводу 95-ї окремої десантно-штурмової бригади, а сьогодні громадський діяч Олександр Погребиський.

  Керівний склад командування Десантно-штурмових військ ЗС України відзначає, що поки особовий склад виконує завдання за призначенням на сході країни, в пунктах постійної дислокації триває інтенсивна підготовка до їхньої зустрічі.

  Завершити будівництво перших трьох об’єктів заплановано до кінця 2018 року.

n 2704189 1

n 2704189 1

Прес-служба командування ДШВ ЗС України

 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework