Житомирянам показали, як виглядатиме будинок в якому квартири отримають вкладники скандальної «Олвіта-Буд». ФОТО

  87 сімей житомирян чекають на свої квартири, за які заплатили гроші ще 11 років тому. Усі вони стали інвесторами фірми «Олвіта-Буд», яка обіцяла звести багатоповерхівку за адресою: проспект Незалежності, 29. І от нарешті у людей з’явилася надія – муніципалітет знайшов забудовника, що завершить об’єкт.

   Про це повідомив міський голова Житомира Сергій Сухомлин.

  «За півтора роки нам вдалося досягнути компромісу – зібрати всіх разом, провести технічну експертизу, юридично оформити всі документи та земельну ділянку і, головне, знайти компанію, яка візьметься закінчити об’єкт. Новий забудовник почав роботи. Обіцяє здати перші дві секції до кінця року. Сьогодні з'явилася надія, що найближчим часом люди отримають квартири, на які вони чекали більше 11 років», – зазначив міський голова.

  Ольга Кушнерук вирішила придбати квартиру у 2007 році. Жінка заплатила гроші і майже одразу будівництво «заморозили».

  «Ми ходили і в СБУ, і в прокуратуру, і в податкову, і на всі суди, зверталися в міністерства. Але ніхто не хотів допомагати, мовляв, ви знали, куди ви йшли, це ваші проблеми. Ми створили кооператив, найняли юристів, але нічого не змінювалося. Два роки тому ми прийшли до Сергія Івановича і він сказав, що спробує нам допомогти. Тоді все зсунулося з мертвої точки. Він долучив юристів, які нам знайшли забудовника. Я дуже дякую керівництву міста», – розповідає житомирянка.

  Перші дві секції житлового комплексу «Вернісаж» планують здати вже до кінця року. Саме тут отримають довгоочікувані квартири колишні інвестори «Олвіти-Буд».

  «Недобудови це не тільки проблема Житомира, а й всієї країни. Головна проблема з недобудовами – це домовитися зі старими власниками. Завдяки спільній роботі усіх сторін процессу ми нарешті поставили крапку в цьому питанні. Зараз направляємо зусилля, щоби люди отримали своє житло. Ми також хочемо, щоб це житло було якісним і ексклюзивним. Мені, як забудовнику, хочеться, аби наші майбутні мешканці лишилися задоволені на 1000%. Для цього у нас є ресурси, команда і великий позитивний настрой», – зауважив представник забудовника Віталій Кучинський.

n 27041815 1

n 27041815 1

n 27041815 1

n 27041815 1

Прес-служба міької ради

 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework